University of Valencia logo Logo Faculty of Law Logo del portal

Procediment per a la realització d'enquestes d'avaluació

  • December 12nd, 2019
Image de la noticia

En compliment del nou "Procediment per a la realització de les enquestes d'avaluació docent", aprovat pel Consell de Govern el 5 de maig de 2019, les CAT de Dret, Criminologia i Ciències Polítiques i de l'Administració Pública, han acordat que, a partir de el present curs 2019-2020, el professor de cada mòdul o assignatura haurà de dedicar un temps a classe a què els estudiants puguin accedir a l'enquesta online i realitzar l'avaluació de professor. Han de seguir-se, a aquest efecte, les següents indicacions:

El professor ha d'abandonar l'aula mentre es passen les enquestes. A l'acabar les mateixes, s'omplirà una fitxa (que s'adjunta en aquest correu) en la qual es faci constar el nom del professor, l'assignatura i grup, i el dia, hora i aula en què s'ha dedicat el temps per passar la enquesta a l'aula.

El document serà signat pel professor i dos estudiants presents a l'aula, fent constar nom i cognoms i DNI, tenint cura que resultin llegibles. El professor responsable de l'assignatura guardarà el document en el seu poder. En el cas de plantejar alguna incidència o dubte sobre l'efectiva aplicació del procediment, es podrà reclamar l'exhibició i lliurament del document.

Cal tenir en compte que el sistema anterior no exclou la possibilitat que l'estudiant puga accedir a l'enquesta i omplir en qualsevol moment i lloc en el període en què estiga habilitada en l'aplicació informàtica.