Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Tècniques per a la Gestió del Medi Ambient i del Territori Logo del portal

Oberta la preinscripció als màsters de la Universitat de València per al curs 2024-2025

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 15 de febrer de 2024
Estudianta

Vols millorar la teua formació, aconseguir major especialització professional i diferenciar-te en el mercat laboral? Aconsegueix-ho estudiant un dels 110 màsters que ofereix la UV per al pròxim curs. El període de presentació de sol·licituds romandrà obert del 15 de febrer al 14 de juny a les 14:00 hores.

Estudia el teu màster oficial en la UV

La Universitat de València és la més antiga de les universitats valencianes i una de les universitats històriques d'Espanya. Fundada al 1499, la UV fusiona història i modernitat, cultura i innovació, docència i investigació i transferència. En l'actualitat la UV compta amb la major oferta d'estudis de tota la Comunitat Valenciana, i és líder en innovació i recepció d'estudiants Erasmus.

La UV posa al teu abast una àmplia oferta formativa de màsters universitaris oficials amb la qual milloraràs la teua ocupabilitat i aconseguiràs unes millors condicions laborals. Amb 110 títols de màster, de 5 branques de coneixement diferents, trobaràs sens dubte la titulació que més s'adapte a les teues necessitats.

En la branca de Ciències Socials i Jurídiques la UV ofereix un total de 51 màsters. En les disciplines d'Arquitectura i enginyeria es recullen 7 titulacions. L'oferta entorn de les Arts i Humanitats compta amb 14 màsters. En la branca de Ciències s'imparteixen 19 títols. I l'especialització en Ciències de la Salut consta de 19 màsters.

Les titulacions de màster oficial de la UV compten amb un enfocament comú eminentment pràctic que respon a les necessitats i demandes de les empreses i institucions, i estan dirigides a formar a experts i expertes amb competències específiques que garantiran la teua diferenciació en el mercat laboral.

La UV estrena 5 nous màsters

Oferta de màsters a la UV

La UV reforça la seua oferta interdisciplinària amb 5 titulacions que s'ofereixen per primera vegada en el curs acadèmic 2024-2025:

• El màster en Societat Digital, que planteja un coneixement profund i matisat sobre les tecnologies digitals emergents i el seu impacte transformador en la societat contemporània. Per al curs 2024-2025 s'ofereixen 25 places de nou ingrés.

• El màster en Tecnologies Quàntiques, que proposa una educació completa en aquest camp a nivell de desenvolupament i usuari/a avançat. Es tracta d'una titulació interuniversitària, la seua preinscripció i matrícula es realitzaran en la universitat coordinadora UIMP.

• El màster interuniversitari en Treball Social en l'Àmbit Sanitari, que aprofundeix en el diagnòstic del risc social relacionat amb la salut i la promoció d'activitats que afavorisquen la inclusió social en tots els àmbits assistencials i professionals dels centres sanitaris.

• El màster en Química i Bioquímica Sanitàries que té com a objectiu formar a egressats de la química i de titulacions afins per a treballar amb garanties en un entorn sanitari, especialment d'investigació. La preinscripció i matrícula a aquest màster interuniversitari es realitzarà a la Universitat de Barcelona, coordinadora de la titulació.

• El màster interuniversitari en Protecció Radiològica Ambiental, que ofereix formació avançada de caràcter especialitzada i multidisciplinària per a executar amb garanties les tasques relacionades amb el control radiològic del medi ambient.

On i quan em puc preinscriure?

Preinscripció als màsters

La Unitat Web i Màrqueting ha llançat un portal web d'admissió als màsters UV, que ofereix informació sobre el procés d'admissió i inclou vídeos tutorials que et guiaran durant el procediment telemàtic de preinscripció. Aquest lloc està dissenyat en format landing page i tota la informació està accessible en la mateixa pàgina mitjançant la navegació en scroll, de manera que es facilita la consulta de la informació amb claredat i senzillesa.

Pots realitzar la preinscripció des del dijous 15 de febrer, el període de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 14 de juny a les 14:00 hores. Després s'obrirà una fase extraordinària de preinscripció des del 22 de juliol al 3 de setembre en la qual s'oferiran els màsters en què hagen quedat places vacants. No deixes passar l'oportunitat d'adquirir les competències especialitzades que brinden els màsters universitaris i que resulten essencials en un mercat laboral cada vegada més exigent i amb una gran competitivitat.

• Descobreix tota l'oferta de màsters de la UV

• Accedeix a tota la informació sobre el procés d'Admissió als màsters oficials