Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Tècniques per a la Gestió del Medi Ambient i del Territori Logo del portal

Taller de Gestió Ambiental en l'Empresa

  • Jaime Escribano Pizarro
  • 23 de febrer de 2024
Image de la noticia

Este passat mes de febrer vam organitzar un interessant Taller de Gestió Ambiental en l'Empresa, impartit pel nostre company Manuel Vicente Mazzuz de Quality and Adviser

 

Quality and Adviser (consultoria i formació) (Q&A) col·labora amb nosaltres des de fa més de cinc anys en la formació pràctica dels nostres estudiants, gràcies a les pràctiques externes que oferim tots els anys (i on, per exemple, este curs 23-24 Katryna Tungol començarà les seues el mes vinent d'abril). I des de fa un parell d'anys, a més, contribuïx a la nostra formació complementària amb esta mena de tallers.

Manuel va dissenyar i va impartir els passats divendres 02 i 16 de febrer de 2024, un taller per huit hores de duració dividit en dos mòduls, cadascun d'ells amb temes com els que seguixen:

Mòdul 1.

  • Introducció a la Gestió de Qualitat i del Medi Ambient en l'empresa: certificació i estandardització.
  • Petjada de Carboni (ISO 14064 i 14067).
  • Petjada Hídrica: indicadors centrats en les explotacions agràries.
  • Informes de Sostenibilitat (RSC).

Mòdul 2.

  • Ferramentes i instruments sobre l'ISO 14001.
  • Planificació i avaluació de l'acompliment.
  • Aplicació pràctica: el sector hortofructícola.
  • Aplicació pràctica: emergències ambientals.

Sis van ser els estudiants que van assistir als dos mòduls (huit hores en total) i van obtindre el certificat oficial emés per la direcció del Màster que els acredita haver realitzat i superat esta formació complementària.

Si estàs interessat a gaudir d'estes i altres oportunitats de formació en l'àmbit del medi ambient, a quines esperes?!?!. Pots preinscriure't ja en el nostre Màster per al pròxim curs 24-25 (fins al 14 de juny en el següent enllaç), i formar-te com un professional en un sector en alça.

Atenció, que no sols ho diem nosaltres i els nostres partners professionals (entre ells, per exemple, Q&A o SM), també ho indica la Unió Europea i l'Agència Mediambiental Europea (link a la notícia):

“La UE no està preparada davant uns riscos climàtics que augmenten més ràpid que les polítiques per a frenar-los” (notícia de l'11 de març de 2024).

Este tipus de tallers s'unix als que venim oferint des de fa diversos cursos, i dels quals podeu trobar més informació en els següents enllaços:

 

Imatges: