• 29/05/18

  Jornada “Intervenir en domicilis i comunitat en situacions de dependència o solitud”

  El 21 de juny des de les 9 del matí tindrà lloc la Jornada “Intervenir en domicilis i comunitat en situacions de dependència o solitud” en el Saló d'Actes del Col•legi Major Rector Peset organitzada per la Fundació Pilares para la Autonomía Personal, la Facultat de Psicologia i la Societat Valenciana de Geriatria i Gerontologia.

  [Llegir més]

 • 10/05/18

  III Jornades de Neurociències 2018

  Els dies 10 i 11 de maig, al Saló de Graus de la Facultat de Psicologia se celebren les III Jornades del P.D. en Neurociències (3142) que els/as doctorands/es exposen els objectius i avanços dels estudis que estan duent a terme en la seua formació investigadora, amb l'assistència del directors/as i tutors/as representatius d'importants grups de recerca d'àrea.

  [Llegir més]

 • 03/05/18

  Conferència “Neuropsicología de la impulsividad, la adicción y la obesidad"

  El dijous 10 de maig a les 12:00 en el Saló d’Actes de la Facultat de Psicologia tindrà lloc la conferència “Neuropsicología de la impulsividad, la adicción y la obesidad” a càrrec del Dr. Antonio Verdejo, professor de la School of Psychological Sciences de la Monash Univesity de Melbourne. S'organitza dins del Màster Oficial en Drogodependències, Investigació, Tractament i Patologies Associades. L'assistència és gratuïta i oberta a qualsevol persona interessada en la temàtica, incloent estudiants de Grau.

 • 03/05/18

  Taller "Introducció a la Psicologia Canina"

  El dimarts 15 de maig de 11:30 a 14:30 hores en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia tindrà lloc el taller “Introducció a la Psicologia Canina” a càrrec de Borja Castañosa , psicòleg expert en ensinistrament caní. Organitza la Unitat Docent de Psicologia de l'Aprenentatge de la Facultat de Psicologia. El taller està especialment recomanat per als estudiants de l'assignatura de Psicologia de l'Aprenentatge. Activitat gratuïta.

 • 28/04/18

  Xarrada "Intervenció psicològica en cures pal•liatives: a propòsit d'un cas"

  El dimecres 9 de maig a les 12:30 en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia tindrà lloc la xarrada “Intervenció psicològica en cures pal·liatives: a propòsit d'un cas” a càrrec de Carmen del Barrio, psicòloga de l'Equip d'Atenció Psicosocial Carena, del Programa per a l'Atenció Integral a Persones amb Malalties Avançades de l'Obra Social La Caixa, col·laboradora de la Unitat d'Hospitalització Domiciliària (UHD) de l'Hospital Clínic de València. La xarrada està enfocada a la presentació d'un cas pràctic, des del qual l'estudiant de psicologia puga conèixer el treball que es realitza en l'àmbit de les cures pal·liatives.

  [Llegir més]

 • 27/04/18

  Conferència "Papel de la neuroinflamación en la adicción"

  El dimecres 2 de maig de 2018 a les 16,30 h. en el Saló de Graus de la Facultat de Psicologia es desenvoluparà la Conferència “Papel de la neuroinflamación en la adicción” dins del Màster Oficial en Investigació, Tractament i Patologies associades en Drogodependències a càrrec de Na Carmen Ferrer Pérez, investigadora de INVESDROGA. L’assistència és de caràcter gratuït i lliure per qualsevol persona interessada en la temàtica.

 • 27/04/18

  Conferència “Estilos de vida y comportamientos de riesgo para la salud: opciones individuales, determinantes sociales”

  El divendres 4 de maig de 2018 a les 16,30 h. en el Saló de Graus de la Facultat de Psicologia es desenvoluparà la Conferència “Estilos de vida y comportamientos de riesgo para la salud: opciones individuales, determinantes sociales” dins del Màster Oficial en Investigació, Tractament i Patologies associades en Drogodependències a càrrec de la Dra. Marta Gil Lacruz, professora Titular de Universidad de Zaragoza.L’assistència és de caràcter gratuït i lliure per qualsevol persona interessada en la temàtica.

 • José Ramón Sánchez Martín

  27/04/18

  CONFERÈNCIA ANUL·LADA. Cicle Comunicar les Neurociències

  CONFERÈNCIA ANUL·LADA El Dr. José Ramón Sánchez Martín, catedràtic de Psicobiologia de la Universidad del País Vasco impartirà la conferència "Una aproximación biopsicosocial a la conducta agresiva en niños y niñas" el dijous 17 de maig de 2018, a les 12:00 hores en el Saló de Graus de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València. Aquesta activitat està dins del Cicle Comunicar les Neurociències del Màster en Neurociències bàsiques i Aplicades i el Programa de Doctorat en Neurociències.

 • Luis Carretié

  27/04/18

  Cicle Comunicar les Neurociències

  El Dr. Luis Carretié Arangüena, catedràtic del Departamento de Psicología Básica y de la Salud de la Universidad Complutense de Madrid impartirà la conferència "Atención automática a estimulos emocionales" el dimecres 9 de maig de 2018, a les 12:00 hores en el Saló de Graus de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València. Aquesta activitat està dins del Cicle Comunicar les Neurociències del Màster en Neurociències bàsiques i Aplicades i el Programa de Doctorat en Neurociències.

 • 26/04/18

  Taula Redona "La educación artística como herramienta de inclusión social: El arte nos capacita"

  El dijous 3 de maig a les 11:00 en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia tindrà lloc la taula redona que té per títol “L'educació artística com a eina d'inclusió social: L'art ens capacita”. Participaran com a ponents: - José Luís Pérez Pont, Director del Consorci de Museus de la Generalitat Valenciana - Pilar Ortí del Toro, Presidenta de In-Art. - Ernesto Casero Alcañiz, artista visual. - Sonia Martínez-Sanchis, Professora Dpt. Psicobiologia. Universitat de València.

  [Llegir més]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies