• Logo de las jornadas

  18/10/17

  Jornada “Projecte formació universitària sobre Disseny per Totes les persones”

  La Fundació ONCE, la Conferència de Rectors de les universitats Espanyoles (CRUE) i el Real Patronat sobre Discapacitat, en col·laboració amb l'Agència per a l'Avaluació, Acreditació i Prospectiva del sistema d'Educació Superior i de la Innovació a la Comunitat Valenciana (AVAP) organitzen el dimarts 24 d'octubre de 12:30 a 14:30 en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València la jornada “Formació universitària en Disseny per a Totes les Persones” amb l'objectiu d'oferir eines per a introduir formació sobre Disseny per a Totes les Persones en les titulacions universitàries i poder avaluar-les. L’acte té caràcter gratuït.

 • 09/10/17

  III Jornades Grup EVAIN Adolescència: Inclusió en les aules. Com actuar?

  Els dies 27 i 28 de novembre en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia es desenvolupen aquestes jornades que pretenen transmetre a la comunitat educativa i a les famílies, els resultats de diferents projectes que volen contribuir a la millora de la protecció personal de la infància i l'adolescència.

 • 30/09/17

  Privacitat, salut i transformació digital: els reptes del Big Data i la recerca

  Actualment es troben en procés de transformació diferents normatives de caràcter europeu, espanyol i autonòmic relatives a la seguretat i a l'ús de dades de caràcter personal en el desenvolupament d'investigacions en ciències de la salut. En relació amb aquest procés, se celebra el 16 d'Octubre a Madrid la Jornada sobre “Privacitat, salut i transformació digital: els reptes del Big Data i la recerca” organitzada per la Càtedra de privacitat i transformació digital Microsofot-Universitat de València.

 • 28/09/17

  Procés de pau i drets humans a Colòmbia. Introduint la perspectiva de gènere.

  El 2 d'octubre en el Col•legi Major Rector Peset es desenvoluparà aquesta xarrada col•loqui en la qual intervindran el Dr. Carlos M. López Cárdenas, jurista i investigador en drets humans de la Universitat del Rosario (Colòmbia), la Sra. Martha Lucia Rojas, defensora colombiana dels drets humans i Joan Serra, activista d'Amnistia Internacional. L’assistència és gratuïta.

  [Llegir més]

 • 27/09/17

  VII Jornades "Hipnosis: Avanços i Aplicacions"

  Associació per a l'Avanç de la Hipnosis Experimental i Aplicada (AAHEA) i Col·legi Oficial de la Psicologia de Las Palmas 3 i 4 de novembre Las Palmas

 • 20/09/17

  II Curs Internacional de diagnòstic i tractament de patologies de la veu

  Durant els pròxims 30 de novembre, 1 i 2 de desembre de 2017 se celebrarà en la Facultat de Medicina el II Curs Internacional de Diagnòstic i Tractament de la Patologia de la Veu.

  [Llegir més]

 • 12/05/17

  Conferència: Encefalomielitis Miàlgica/Síndrome de Fatiga Crònica (EM/SFC). Efectes de l'aplicació de teories de salut i identitat amb una perspectiva multidisciplinària

  El 17 de maig en el Saló d'Actes a les 17:00, organitzat en el marc d'un seminari sobre efectes de l'aplicació de teories de salut i identitat amb una perspectiva multidisciplinària per la professora Mª Jesús Bravo, pertanyent al Dpt. de Psicologia Social i a l'Institut Universitari d'Estudis de la Dona de la Universitat de València, tindrà lloc una conferencia col·loqui centrada en l'anàlisi de la problemàtica de la Encefalomielitis Miàlgica/Síndrome de Fatiga Crònica (EM/SFC). Intervindran com a ponents Eva M. Martín Martínez i Iñigo Murga que compten amb una especial implicació tant a nivell d'investigació com de pràctica professional en la temàtica tractada. L'assistència és gratuïta i oberta a qualsevol persona interessada.

  [Llegir més]

 • 11/05/17

  III Jornada

  CURES PAL·LIATIVES PER A RESIDENTS (MIR, PIR, FIR, EIR, Treball Social Sanitari). Dimecres, 24 de maig. Col·legi Oficial de Metges de València (Sala López Piñero), Av. de la Plata, 34 - 46013 València. INSCRIPCIÓ GRATUÏTA - PLACES LIMITADES, Data límit d'inscripció: 21 de maig de 2017.

 • 04/05/17

  Jornada L'assetjament escolar (Bullying): factors de risc, teories explicatives i models de prevenció

  El 18 de maig de 2017 tindrà lloc en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia la Jornada sobre “L'assetjament escolar” organitzada pel Dpt. de Psicologia Bàsica en col·laboració amb l'Institut Iberoamericà de Criminologia Aplicada (IBERCRIMA). Es desenvoluparan entre 9 i 13 hores del matí diferents xarrades a càrrec de professorat dels departaments de Psicologia Bàsica i Psicologia Social. L'assistència és gratuïta i pot accedir qualsevol persona interessada en la temàtica.

  [Llegir més]

 • 03/05/17

  Primer taller per a estudiants del Grup Compostela d'Universitats. El camí de Sant Jaume: identitat europea i atractiu global.

  La Universitat de València, a través del seu Servei de Relacions Internacionals, és una de les universitats que pertany al Grup Compostela d'Universitats juntament amb altres universitats europees i americanes. Entre finals de juliol i principis d'agost, aquest grup ha organizat un taller dirigit a estudiants a fi d'aprendre sobre la història del Camí de Santiago i la importància del pelegrinatge a Santiago per a l'art, la literatura, la religió i la identitat europea. Igualment, s'oferirà l'oportunitat de practicar senderisme descobrint parts del Camí entre Praga i Pilsen. La inscripció finalitza el pròxim 15 de maig.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies