• 19/02/18

  I Congrés Intenacional Intersanitari

  En l'Aula Magna de la Facultat de Medicina de la Universitat de València, els dies 7, 8 i 9 se celebrarà el I Congrés Internacional Intersanitari amb el lema "Units pel Pacient". Informa't i participa.

 • 19/02/18

  4rt festival FICAE

  FICAE és un festival de curtmetratges i art únic en el món ja que tracta la malaltia en totes les seues variables i des de múltiples perspectives. Se Celebrarà a València del 23 de febrer al 3 de març. L'objectiu de FICAE és derruir els estigmes que pateixen molts pacients i el seu entorn mitjançant el llenguatge universal del cinema i l'art.

 • María Victoria Perea

  02/02/18

  Cicle Comunicar les Neurociències

  La Dra. María Victoria Perea, catedràtica de Psicobiologia de la Universidad de Salamanca impartirà la conferència "Sistemes Funcionals Cerebrals: Atenció" el dilluns 19 de febrer de 2018, a les 12:30 hores en el Saló de Graus de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València. Aquesta activitat està dins del Cicle Comunicar les Neurociències del Màster en Neurociències bàsiques i Aplicades i el Programa de Doctorat en Neurociències.

 • 16/01/18

  II Congrés Internacional de Psicologia del Treball i Recursos Humans

  El II Congrés Internacional “Psicologia del Treball i Recursos Humans” se celebrarà a València els pròxims 1 a 3 de març de 2018. Sota el lema “Perquè les empreses són persones”, el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana i el Consejo General de la Psicología de España organitzen aquest Congrés amb l'objectiu de posar èmfasi en els aspectes més pràctics, demostrats i validats sobre com la Psicologia s'ha convertit en un element imprescindible de l'estratègia empresarial i la base de la competitivitat, la innovació i el creixement empresarial i social.

 • 12/12/17

  Sessió informativa Real Colegio Complutense-Harvard

  El Dimecres 20 de desembre 13:00 a 14:00h en el Saló de Graus de la Facultat de Psicologia s'informarà sobre les diferents possibilitats per a cursar estudis i els procediments per a realitzar estades d'investigació a la Harvard University. La sessió serà a càrrec de Manuel Guillén, representant de la Universitat de València en el Real Col·legi Complutense-Harvard University. I amb la participació del Vicerector d’Internacionalizació i Cooperació de la Universitat de València, Guillermo Palao Moreno.

 • 01/12/17

  Presentació XIV Setmana Internacional

  Sessió informativa Erasmus, Programa Internacional i SICUE de la Facultat de Psicologia

 • 23/11/17

  Curs de formació psicosocial en violència vial

  Els dies 15 i 16 de desembre, en el Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana es celebrarà el curs de formació psicosocial a psicòlegs en atenció psicològica a víctimes d'accidents de trànsit. Inscripció gratuïta en stopvalencia@stopaccidentes.org. Es lliurarà diploma acreditatiu.

 • 21/11/17

  Converses als campus / 2. Diversitats: Programa d’Igualtat en la diversitat de la UV

  Dimecres 22 de novembre, a les 19 hores, al Saló de Graus de la Facultat de Psicologia, dins de la iniciativa “Converses al campus” del Programa d’igualtat en la Universitat de València coordinat des del Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (SEDI) es celebra un segon col•loqui on participaran: Àlec Casanova (responsable de la Vocalia de Suport Legislatiu al col•lectiu Lambda i activista trans), Amets Suess Schwend (membre de l’equip de coordinació de la campanya internacional Stop Trans Pathologization (STP), investigador i docent de l'Escuela Andaluza de Salud Pública), Juana Ramos Cantó (membre del Grup d’Investigació Antropologia, Diversitat i Convivència de la Universidad Complutense de Madrid) i Claudia Oviedo (activista per la visibilització de les dones trans i membre de l’assemblea transfeminista del CSO El Nido). El col•loqui està estructurat i moderat per l’activista trans Viktor Navarro Fletcher.

 • II Jornades sobre Adiccions Comportamentals

  21/11/17

  II Jornades sobre Adiccions Comportamentals

  El 22 de novembre en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia a les 10 hores tindrà lloc les II Jornades sobre Addiccions Comportamentals. La jornada comptarà amb la presència dels ponents Mariano Chóliz, Lucila Chust i Miguel Rubio. Aquesta jornada està dirigida a la difusió i conscienciació de l’estudiantat sobre la problemàtica de les addiccions no tòxiques, especialment entre la població més jove, així com a mostrar l’experiència clínica del tractament d’aquest tipus de trastorns, cada vegada més a l’ordre del dia en consulta psicològica. L'activitat és gratuïta.

 • Programa Benestar, Formació, Territori

  16/11/17

  Infància, adolèscencia i violència escolar

  Des del 24 de novembre al 14 de desembre, l’àrea de Benestar Social i Educació de la Diputació de València i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València han organitzat la segona edició del programa “Benestar, Formació, Territori”, conformat per un cicle de jornades que es desenvolupa pel territori valencià. Inscripció gratuïta. Es lliurarà certificat d'assistència.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies