BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Horaris desembre – gener a les biblioteques de la Universitat de València

  • 17 de novembre de 2022
Horaris de les biblioteques
Horaris de les biblioteques

Les biblioteques de la Universitat de València ofereixen horaris extraordinaris per als festius de desembre i el mes de gener, coincidint amb el període d’estudi dels exàmens del primer quadrimestre.

La Biblioteca d’Humanitats Joan Reglà, que obri tots els dissabtes i diumenges del curs, obrirà el pont de desembredel 5 a l’11. La resta de biblioteques tancaran el 6, 8 i 9 de desembre, excepte les Biblioteques de Ciències i Ciències Socials (només la planta -1) que obriran el 9 de desembre.

Els caps de setmana de desembre obriran, a més de la Biblioteca d’Humanitats, la resta de biblioteques d’àrea. Les biblioteques de Ciències i Ciències Socials (Planta -1) obriran els caps de setmana del 3 i 4; 9,10 i 11; 17 i 18 de desembre. La Biblioteca d’Educació i la Biblioteca de Ciències de la Salut obriran els caps de setmana de 3 i 4 i 17 i 18 de desembre. La Biblioteca del Campus d’Ontinyent obrirà el cap de setmana del 17 i 18 de desembre.

En període nadalenc, la Biblioteca d’Humanitats i la Biblioteca de Ciències començaran l’obertura 24 hores. Les dues biblioteques obriran del 27 de desembre al 27 de gener. En aquestes dates la Biblioteca de Ciències Socials (Planta -1) i la Biblioteca d’Educació obriran fins a les 2 de la matinada. 

La Sala d'Estudi de la Biblioteca del Campus d’Ontinyent obrirà del 27 de desembre al 27 de gener de 8:00 a 21:45 hores entre setmana i els caps de setmana de 9:00 a 21:00 hores.

Els dies 24, 25, 26 de desembre i 1 i 6 de gener totes les biblioteques i arxius romandràn tancades. El dia 31 de desembre i el 5 de gener les biblioteques obertes tancaran a les 14:30.

La Biblioteca de Ciències de la Salut obrirà els caps de setmana del 7 i 8, 14 i 15, i 21 i 22 de gener de 9 a 21 hores.

Podeu consultar un quadre amb els horaris extraordinaris a la nostra pàgina web. Així mateix, trobareu la informació sobre l’horari de Nadal de la resta de biblioteques i arxius en aquest enllaç.

Recordeu que, en període d'exàmens, es demanarà el carnet universitari per a entrar a les biblioteques de la Universitat de València. Si és necessari realitzar alguna comprovació, pot demanar-se també el DNI.