Logo de la Universitat de València Logo Servei Central de Suport a la Investigació Experimental Logo del portal

MICROSCÒPIA ÒPTICA


 

Leica DMR i Leica DM IRBE

Microscopi òptic de fluorescència amb objectius de 4x, 10x, 20x, 40x, 40x(oli), 63x(oli) i 100x(oli), amb llum de fluorescència de 120W. Disposa d'un sistema de captura digital d'imatges DFC450C d'alta resolució (fins a 5 megapíxels) controlada mitjançant programa LAS.

FV1000MPE (OLYMPUS)

Microscopi confocal multifotó muntat sobre un microscopi vertical BX61WI motoritzat i equipat amb un objectiu d'immersió en aigua XPLN25xWMP exclusiu per a microscòpia multifotónica, amb una obertura numèrica d'1.05 i una distància de treball de 2mm. Disposa del làser Mai-Tai HP DeepSee (Spectra Physics) polsat sintonizable en el rang de 690 a 1040 nm amb una potència mitjana de 2,0 W. Este tipus de làser, al ser infraroig, permet una major penetració en la mostra i produïx menor dany cel·lular. El senyal s'arreplega per mitjà de quatre detectors que cobrixen tot el rang del visible(420-500/515-580/590-650/660-740) (instruccions).

FV1000 (OLYMPUS)

Microscopi confocal Olympus FV1000. Microscopi confocal muntat sobre un IX81 invertit motoritzat que disposa dels següents objectius: 10x, 20x, 40x(oli), 60x(oli), 60x (aigua). Les línies d'excitació presents en este equip són: 405nm, 488nm, 515nm, 559nm, 594nm i 635nm. Este equip disposa a més de cambra CO2 el que fa que siga adequat per a treballar amb cél·lula viva (instruccions).

Fluoview FV10iW (OLYMPUS)

Equip confocal invertit de rutina totalment motoritzat que permet la realització d'adquisicions programades de diferents àrees predefinides. Disposa d'un objectiu 10x (NA 0,4) sec y un 60x (NA1,2) d'immersió en aigua. Les línies d'excitació son: 405nm, 473nm, 559nm i 635nm. Este equip es adequat per experiments en el temps de cèl·lula viva ja que disposa d'incubador amb control de temperatura (instruccions).

IN Cell Analyzer 2000

Equip d'análisis d'alt contingut mitjançan la captura automática de imatges per a l'estudi de cultius cel.lulars vius o fixats, en plaques o portes. Disposa de quatre objectius de llarga distancia: 4x, 10x. 20x i 40x . A més, disposa d'incubador amb control de temperatura i dispensador automatic de reactius (instruccions i llista de plaques compatibles).

LEICA M165

Estereomicroscopi amb un rang de treball de 7.3x - 120x distancia de treball 61,5mm, camp visual de 31,5 a 1,92mm i sistema d’il·luminació led. Disposa d’un sistema de captura digital d'imatges IC80HD d'alta resolució (fins a 3 megapíxels) controlat per mitjà del programa LAS.

 

MICROSCÒPIA ELECTRÒNICA


 

TECNAI G2 F20 (FEI)

Microscopi electrònic de transmissió de 200kV d'emissió de camp (FEG) amb una resolució (Point Resolution) de 0.24nm. Està equipat amb una càmera CCD GATAN i Software d'adquisició i tractament d'imatges "Digital Micrograph". Este equip permet realitzar imatges HRTEM, patrons de difracció d'electrons i tècniques espectroscòpiques com EDS i Mapping. A més disposa d'un porta-mostres de "Double-Tilt" que permet la completa orientació de la mostra (característiques de l'equip).

JEM-1010 (JEOL)

Microscopi electrònic de transmissió de 100kV amb càmera digital AMT RX80 (8Mpx). (instruccions).

S-4800 (HITACHI)

Microscopi electrònic d'escombrat amb canó d'emissió de camp (FEG) amb una resolució de 1.4nm a 1kV. Este equip disposa de detector retrodispersats, detector de RX Broker, detector de transmesa, el programa QUANTAX 400 per fer microanálisi i els cinc eixos motoritzats (instruccions).

S-4100 (HITACHI)

Microscopi electrònic d'escombrat amb canó d'emissió de camp (FEG) amb una resolució de 1.5 nm a 30kV, detector BSE AUTRATA i sistema de captació digital  d'imatges QUANTAX 200 (instruccions).

XL 30 ESEM (PHILIPS)

Microscopi electrónic d'escombratge ambiental (instruccions) amb sistema de microanàlisi EDAX, amb opció de "mapping" i "line scan" (instruccions). Addicionalment, l'equip disposa de la opció de HOT STAGE que permet treballar en mode ambiental fins a una temperatura de 1000ºC.

 

PREPARACIÓ DE MOSTRES


 

Vibràtom Leica VT1200S

Equip totalment automatitzat per realizar talls de teixits frescos o fixats.

Microtom Leica RM 2125RT

Microtom de rotació  per a mostres en parafina.

Leica EM TRIM2

El Leica EM TRIM2 és un sistema de fresatge d'alta velocitat amb microscopi estereoscòpic integrat i anell de llum LED que permet d'una forma ràpida, senzilla i precisa el desbastat de mostres biològiques i industrials. Preparat-les per a la realització posterior de talls ultrafins.

Criostat Leica CM1950

Aparell per a congelar i seccionar teixits, entre 6 i + de 50 micres. Preparació de mostres per a microscòpia òptica, per a coloracions d'histologia i inmunohistologia.

Criosubstituidor Leica EM AFS2

Equip que portar a terme la substitució i reducció progressiva de la temperatura sense requisit de fixació química de les mostres. Control de Polimerització amb llum UV led. Proveït de sistema de lupa per a manipulació.

Processador automatic Leica EM TP

Robot programable que permet realitzar les etapes de fixació, deshidratació i inclusió.

Processador automatic HistoCore PEARL

Processador que permet realitzar inclusió de mostres en parafina en condicions de pressió i temperatura controlades.

Serra de baixa velocitat Isomet Buehler

Proveïda de disc de diamant i adaptadors per a diferents grandàries de mostra.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies