Logo de la Universitat de València Logo Servei Central de Suport a la Investigació Experimental Logo del portal

Programes de tractament d'imatge

 

FV Viewer 4.2a

Programa gratuït de Olympus per a la visualització, edició d'imatges i operacions bàsiques de fitxers oif i oib.

ImageJ

Programa gratuït per al processat d'imatges. La seua estructura modular permet incorporar gran varietat de subrutines que permeten realitzar des d'estudis de colocalització, anàlisis estadístiques, reconstrucció 3D, etc. Este programa desenvolupat en Java està disponible per a diferents plataformes.

MBF

Paquet de subrutines per al programa ImageJ que conté una gran varietat d'opcions d'anàlisi avançada. A més permet treballar fàcilment amb imatges obtingudes en gran varietat equips ja que suporta diversos formats com el .oif , .oib, .lif, .lei, etc.

WCIF

Paquet de subrutines per al programa ImageJ que conté una gran varietat d'opcions d'anàlisi avançada. És una alternativa còmoda a la càrrega de les rutines una a una des de la pàgina de ImageJ.

FIJI

Programa gratuït de processat d'imatges que es pot definir com una distribució del ImageJ. Este programa s'actualitzat amb els nous plugins automáticament.

ICY

Programa gratuït de processat d'imatges que disposa de una serie de plugins per el processament i anàlisi d'imatges.

CombineZP

Este software permet fer una composició de una serie de fotografies a diferents focus per tal de obtindre una imatge de profunditat de camp estés.

Helicon Focus

Este programa permet generar imatges completament enfocades a partir de series de imatges a diferents Focus. A més, també pot crear reconstruccions 3D del objecte d'interés. Este programa es pot obtindre 30 dies a prova amb la posibilitat de obtindre una llicència gratuïta.

LCS Lite

Programa de Leica gratuït per a la visualització i edició d'imatges generades en equips confocals leica. Este programa funciona per a WinNT/Win2000/WinXP.

 

Programes de simulació i anàlisi per a microscòpia

CASINO 2.0

Programa per a Windows de simulació de Monte Carlo de trajectòries d'electrons en l'interior d'un sòlid en Microscòpia Electrònica d'Agranat. El programa és gratuït però és necessari contactar amb l'autor per a descarregar-lo.

DTSA

Desktop Spectrum Analyzer, és un programa per a la manipulació i l'anàlisi d'espectres de RX generats en microscòpia electrònica. Permet la identificació, quantificació i simulació d'espectres. Este programa gratuït només funciona en Mac.

DTSA-II

Desktop Spectrum Analyzer, és un programa per a la manipulació i l'anàlisi d'espectres de RX generats en microscòpia electrònica. Permet la identificació, quantificació i simulació d'espectres. Esta versió en compatible amb qualsevol tipus de plataforma.

JEMS

Versió Java del programa EMS per la simulació de imatges d'alta resolució, patrons de difracció y patrons de feix convergent. Esta versió es només d'entrenament i per docència ja que només te guardades un reduït nombre d'estructures. La versió completa no es gratuïta.

 

Programes amb llicencia disponibles al nostre servei

IMARIS 7.1.0

Programa d’anàlisi i visualització 3D de series d’imatges de microscòpia confocal capaç de generar models renderitzats, que permet, entre altres coses, la mesura de volums y distàncies d’estructures tridimensionals.

MEX 5.1

Aquest programa permet l’anàlisi de superfícies mitjançant el càlcul de models 3D mitjançant dos fotografies SEM preses a diferents angles.

SANDIUM 5.0

Programa de processat i anàlisi d’imatges digitals.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies