Logo de la Universitat de València Logo Servei d'informàtica [SIUV] Logo del portal

Important: És indispensable que l'ordinador en què s'instal·le el Client VirusScan no tinga instal·lat cap tipus d'antivirus. No està disponible per a l'alumnat.

Requisits previs

Que no hi haja cap altre antivirus instal·lat en l'equip.
Tindre connexió amb la xarxa de la UVEG durant el moment de la instal·lació.
Saber que l'antivirus no s'actualitzarà si no es disposa d'una connexió a Internet.

1. Activar Firewall (tallafoc) del sistema operatiu.

Abans de procedir a desinstal·lar l'antivirus OfficeScan hem d'assegurar-nos que el Firewall de Windows està activat.
Ajuda per a configurar el Firewall de Windows.

2. Com instal·lar l'antivirus VirusScan de McAfee.

Per a instal·lar aquest antivirus, només cal descarregar i executar l'agent FramePkg.exe que trobarem al nostre disc dur virtual, si abans hem fet la corresponent petició a través de la web de Sol·licituds, on s'accedeix a través de "Petició", seleccionant el formulari "Catàleg de programes" i una vegada allí, seleccionant la icona "Antivirus VirusScan de "Antivirus (per a Windows) de McAfee Security".
Accés a Sol·licituds C.A.U

Seguiu els passos següents:

 1. Al dia següent de tenir aprovada la sol·licitud, podreu accedir a la carpeta software\mcafee\VirusScan, on trobareu el fitxer FramePkg.exe
 2. Copieu el fitxer FramePkg.exe en l'equip.
 3. Seleccioneu amb el botó secundari el fitxer FramePkg.exe i trieu l'opció "Executar com a administrador".
 4. Pot aparèixer una petició del sistema demanant-vos permís per executar el programa. Permeta-ho.
 5. Apareixerà una finestra d'instal·lació. S'estarà instal·lant l'anomenat "agent" de l'antivirus, què s'encarregarà d'instalar-ho i actualitzar-ho convenientment.
 6. Espereu que desaparega la finestra oberta.
 7. Una vegada finalitzat el procés l'agent de Mcafee s'haurà instal·lat correctament.
 8. Instal·lat l'agent, començarà la descàrrega i instal·lació (de manera automàtica, sense intervenció de l'usuari i en segon pla) de l'última versió de l'antivirus. Això es durà a terme de manera 'silenciosa' (l'usuari no s'adonarà del procés d'instal·lació).

Després d'esperar una mica (aquesta operació pot tardar entre uns minuts i un parell d'hores), una vegada descarregat i instal·lat l'antivirus, apareixerà una icona blava en forma d'escut al costat del rellotge de la barra de tasques: és la icona de VirusScan.

Advertències

 • És probable que en alguns equips es produïsca una ralentització en el sistema durant el procés d'instal·lació del producte; es tracta d'una situació normal en equips en què hi haja molts processos en marxa.
 • Com la instalació a vegades es produeix molt lenta pot donar la sensació de que no s' está instal·lant bé, però es una situación nomal.
 • Recordeu deixar activat el tallafocs
 • Aquesta informació pot cambiar. Per a obtindre una informació més detallada del cicle de vida dels productes McAfee, per favor consulteu directament en aquesta web

Desinfecció online McAfee