Logo de la Universitat de València Logo Servei d'informàtica [SIUV] Logo del portal

El Servei d`Informàtica posa a la disposició de la Comunitat Universitària un servei de Blogs, basat en Wordpress, que permet que qualsevol usuari de l'UV dispose d'un espai personal on publicar els seus articles i continguts sense necessitat de disposar de coneixements previs en creació de pàgines web.

Pel fet de ser personal de la Universitat, disposarem de la possibilitat de tenir el nostre propi blog usant alguna de les plantilles predeterminades. El nostre blog és públic de forma predeterminada i podrà ser visitat a través d'una URL en Internet.

https://usuario.blogs.uv.es   sent el nostre nom d'usuari en la Universitat de València.

Cada blog és administrat i mantingut pel propi usuari i aquest es compromet al fet que els continguts mai tinguen caràcter comercial per tractar-se d'un blog personal. Es permet la inserció d'entrades, pàgines, imatges, enllaços i tot tipus d'elements multimèdia.

Com indiquem, l'aspecte del blog és triat per l'usuari des d'un catàleg de plantilles que proporciona el Servei d'Informàtica com a predeterminades i que han sigut prèviament validades. L'usuari selecciona la plantilla preferida per al seu blog i s'encarrega fonamentalment de la publicació dels continguts (i en menor mesura del disseny). Hi ha disponibles també una sèrie de Plugins i Ginys que poden proporcionar al blog un valor afegit.

 

Tota la informació referent a Blogs i també per a Blogs de grup en:

https://angela.uv.es/display/STU/%28VA%29+SERVEI+DE+BLOGS+EN+LA+UV