Logo de la Universitat de València Logo Servei d'informàtica [SIUV] Logo del portal

3 de Juliol de 2008

Instal·lada la Telefonia IP en el Campus dels Tarongers. Amb el desplegament de la telefonia Ip en Tarongers practicament es completen les actuacions de sustitució massiva de la telefonia analogica per la T-IP en els tres campus de la UV fent la xifra de 5.000 telefons IP ja instal·lats i operatius. Amb això el Projecte entra en la seua recta final pendent d'actuacions puntuals en centres periferics que es completaràn al llarg de les proximas setmanes. Es preveu que amb l'inici del curs acadèmic próxim comencen les proves reals de desconexió de les centraletes telefoniques que concluiràn amb el definitiu apagó analògic de les mateixes.

24 d'Abril de 2008

Durant aquest any 2008, queda completada la instalació de telefonia dels Centres Blasco Ibáñez i La Nau, s'està abordant la migració del Campus de Tarongers. Ja s'ha completat la Biblioteca Gregori Maians i ja s'estàn escometent les Facultats i Departaments en Tarongers, havent instal·lat ja mes de 200 teléfons IP. També han migrat a Telefonia IP els Centres de la Universitat situats a Ontinyent i s'està canviant el Col·legi Major Rector Peset. Les espectatives que es tenen apunten que, abans del mes de Juliol, s'habrà migrat tot el Campus de Tarongers. I quedarien per migrar a partir de Juliol uns pocs locals que es traslladaràn una vegada finalitzades les actuacions en curs. Així doncs, en l'ultim trimestre de l'any, tots els Centres de la Universitat estaràn connectats mitjançant telefonia IP i per tant, disposant tots de les mateixes funcionalitats.

25 de Maig de 2007

Completada la primera fase d'implantació de Telefonia-IP a Blasco Ibáñez. Amb la incorporació de l'edifici de la Facultat de Filología ja en son 5 centres a Blasco Ibáñez integrats amb la xarxa de T-IP amb 1161 telèfons. En total, ja son més de 3000 equips actius amb la qual cosa se ha superat el 50% del parc de telefonía de la UV. Actualment s'estàn iniciant els treballs de sustitució a l'edifici de Rectorat.

La telefonía IP a la UV

La Telefonia IP en la Universitat de València s'ha consolidat i és hui l'única tecnologia telefònica usada al Campus de Burjassot, on hi ha en funcionament més de 1500 telèfons IP. L'activitat prevista per al futur immediat és la migració dels Campus de Blasco Ibáñez i Tarongers al llarg de l'any 2007. Una vegada finalitzada aquesta migració es preveu incorporar aquesta tecnologia a la resta de Centres i dependències de la Universitat. De tal forma que per a l'any 2008 s'haurà aconseguit tenir una xàrxa de telefonia comú per a tota la Universitat, disposant tots de les mateixes funcionalitats en qualsevol lloc de la xàrxa.