Logo de la Universitat de València Logo Servei d'informàtica [SIUV] Logo del portal

CONSIGNA DE FITXERS

 

Per a què serveix la consigna? Com funciona?

Si utilitzeu el servei de consigna de la UV podeu ordenar al vostre navegador que envie un fitxer (adjunt) a un corresponsal.

La consigna és pública. Qualsevol persona, siga de la UV o no ho siga, pot utilitzar-la per enviar fitxers a un usuari de la UV. I qualsevol usuari de la UV pot utilitzar-la per enviar fitxers a qui ho desitge, fins i tot fora de la UV.

Mitjançant la ‘Llista comuna’, podeu distribuir un fitxer a un nombre indefinit de corresponsals, n’hi ha prou que els comuniqueu la contrasenya que li poseu a aquest fitxer.

La consigna té l’avantatge, sobre el correu electrònic, que permet enviar fitxers de grans dimensions (fins a 20 GBytes). El fitxer s’emmagatzema en la consigna durant 15 dies, temps suficient perquè el teu corresponsal reba el correu amb un URL codificat. El teu corresponsal podrà descarregar-se el fitxer si pica en l’URL.

Si un identifiqueu com a usuaris de la UV abans d’enviar, podeu conèixer l’URL de la consigna, la qual cosa us permet enviar còpies a uns altres destinataris o recollir vosaltres mateixos el fitxer des d’un altre ordinador.

Si utilitzeu la Llista comuna, el vostre fitxer apareixerà; en el llistat públic, però només l’hi podran descarregar aquells que coneguen la contrasenya. Si us autentiqueu, podeu no posar contrasenya i/o permetre que el fitxer siga accessible des de fora de la UV.

Accés a consigna