Logo de la Universitat de València Logo Servei de Llengües i Política Lingüística Logo del portal

Ampliació del pressupost d'accions formatives en anglès per a PDI i PAS

  • 19 d’abril de 2021

Augmenta la dotació econòmica per a accions formatives en anglès per al personal de la Universitat de València gràcies a la col·laboració entre el Vicerectorat d’Estudis i Política Lingüística i l’Aliança FORTHEM

Des de 2019, la Universitat de València és membre de l'Aliança FORTHEM, que forma part de la Iniciativa d'Universitats Europees. L'Aliança està formada per set universitats que tenen el dinamisme i la flexibilitat necessàries per a experimentar formes innovadores de col·laboració. 

L’Aliança FORTHEM té entre les seus missions augmentar el multilingüisme en les universitats que hi participen i ben especialment les competències plurilingües de les persones que hi treballen i estudien. Especialment important és el coneixement i l’acreditació de l’anglès per part del PDI i, per aquest motiu, FORTHEM Universitat de València proposa un augment de 20.000 euros en la dotació de les activitats formatives convocades per la Resolució de 13 de juliol de 2020 de la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, destinats exclusivament a activitats formatives de l’anglès.

Per a dur a terme aquestes accions per a la formació i acreditació en valencià, anglès i altres llengües, el Servei de Política Lingüística subvenciona cursos de llengua i proves d’acreditació, a més d’oferir grups de conversa de diverses llengües o tutories personalitzades de valencià al PDI. 

Actualment està oberta la convocatòria d’ajudes per al curs 2020/2021. Podeu consultar ací tota la informació.

Podeu llegir la convocatòria i la modificació corresponent.