Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències Socials Logo del portal

El Laboratori de Ciències Socials de la Universitat de València (Social·Lab), un espai singular i versàtil per a la formació en recerca i excel·lència en l'àrea de les ciències socials. Dotat d'infraestructures i equipaments d'última generació, aquest laboratori es divideix en tres habitacions, que estan especialitzats en l'aplicació de tècniques d'investigació social quantitatives i qualitatives en totes les fases del procés d'investigació (recollida, registre i anàlisi de dades i informació).

METES:     

  • Donar suport tècnic i la infraestructura per al desenvolupament i execució de projectes d'investigació social a investigadors, grups de recerca, instituts Universitat i les ERI de la nostra universitat.     
  • Perquè sigui més fàcil per als grups de recerca de la nostra universitat, universitats i altres institucions per col·laborar entre si i executar el treball interdisciplinari.     
  • Donar suport tècnic i la infraestructura de les institucions públiques i privades i organitzacions socials mentre realitzen els seus estudis i informes.     
  • Recopilar informació que, en un mitjà i llarg termini poden donar lloc a una base de dades que és d'utilitat pública sobre la societat valenciana.     
  • En un nivell informatiu, entrenar els estudiants quan es tracta de tècniques, eines i instruments avançats que seran utilitzades últimament en el camp professional de la investigació social.     
  • Per afavorir el seu ús en el desenvolupament de projectes de títols tutelat final, Màster Projectes i Tesi de Doctorat
Galeria d'imatges: