Branca de coneixement: Ciències socials i jurídiques

Centre on s'imparteix: Facultat de Ciències Socials

Nombre de crèdits del títol: 321

Matèries formació bàsica: 60

Matèries obligatòries: 210

Matèries optatives: 27

Pràctiques externes: 18

Treball fi de grau: 6

Codi titulació: 1925

Tipus d'ensenyament: Presencial

Cursos: 5

Places de nou ingrés: 40

Professions regulades per a les quals capacita el títol: -

Llengües utilitzades al llarg del procés formatiu: ------

Nombre mínim de crèdits de matrícula per estudiant: 48

President/a de la Comissió Acadèmica del Títol (CAT) Llopis Goig, Ramón

Coordinador/a de la titulació Jabbaz Churba, Marcela Isabel

Coordinador/a de pràctiques externes Calvo Palomares, Ricard

Coordinador/a de mobilitat Rius Ulldemolins, Joaquim

Interès acadèmic, científic o professional:

El doble grau en Sociologia i en Ciències Polítiques i de l'Administració Pública proporciona la formació, els coneixements i la metodologia necessaris en ambdós camps. D'una banda, el grau en Sociologia capacita per al desenvolupament d'estratègies d'acció social que possibiliten una millora de les condicions i qualitat de vida en aquestes societats, i ofereix la formació necessària per a analitzar els fenòmens socials de les societats contemporànies, les seues institucions i les interaccions entre els diferents grups. D'altra banda, el grau en Ciències Polítiques proporciona una formació multidisciplinària que combina coneixements teòrics i instruments pràctics de diferents camps d'estudi, com ara la ciència política, el dret, la història, l'economia, la sociologia, etc.

Informacions pràctiques:

La planificació d’aquests estudis permet obtenir els grau en Sociologia i en Ciències Polítiques en cinc cursos. En cas que es vulga abandonar el programa de doble titulació sense deixar els estudis, l'estudiantat pot triar en quin dels dos graus continua. 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies