Logo de la Universitat de València Logo Portal de Transparència Logo del portal

Es fa pública la informació relativa a expedients de contractació derivats de contractes d'obres, serveis, subministraments i la resta de categories regulades en el Text Refós de la Llei de Contractes del Sector Públic, en les seues fases de licitació, adjudicació i formalització en funció del tipus de procediment.

Per un altre costat s'inclouen les situacions que puguen sorgir durant l'execució d'estos contractes com ara modificacions, pròrrogues, desistiment, resolucions i totes aquelles que, en virtut de l'article 8.1.a) de la Llei de Transparència, accés a la informació i bon govern, siguen d'obligada publicació.

També es donarà coneixement trimestral dels contractes menors efectuats per tots els operadors econòmics de la Universitat.

Així mateix, es faran públics les dades estadístiques dels contractes adjudicats a través dels procediments previstos en la legislació vigent pel Servici de Contractació Administrativa.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies