• Agenda mòbil UV

"Nous enfocaments metodològics. Flipped Classroom i Etwinning". Inscripció oberta

Curs de formació

Període de l'esdeveniment: De 3 de de desembre de 2018 a 14 de de gener de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Centre de Formació i Qualitat "Manuel Sanchis Guarner"

 
Descripció:

Aquest curs pretén transmetre als professors d'Economia i Economia de la Empresa d'Ensenyament Secundària i Batxillerat la importància de l'ús de nous enfocaments en els processos d'ensenyament-aprenentatge en l'àmbit de la economia i de la economia de l'empresa, així com, del treball col·laboratiu, no sols dins del centre, sinó també amb altres centres.

L'objectiu d'aquest curs és doble: es pretén donar a conèixer la metodologia denominada Flipped Classroom o classe inversa i presentar l'entorn eTwinning com estratègia de treball col·laboratiu entre els centres.

Destinataris: Professors d'Economia i Economia de la Empresa de Batxillerat.

Més informació

Inscripció

 
Organitza:

Comissió de Cooperació amb Secundària de la Facultat d´Economia de la Universitat de València i Centre de Formació i Qualitat "Manuel Sanchis Guarner" de la Universitat de València..

 

Contacta: sfp-cursos@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies