• Agenda mòbil UV

Alimentació i salut: no hi ha lloc per a la incertesa

Cartell del curs

Període de l'esdeveniment: De 17 de juliol de 2017 a 18 de juliol de 2017. Dilluns i dimarts de 16:00 a 19:00.

 

Lloc de realització: C/ Tossal, 8 - Gandia

 
Descripció:

Curs de la 34a Edició de la Universitat d'Estiu de Gandia.

El curs pretén respondre, en base a evidències científiques, a diverses qüestions actuals relacionades amb l’alimentació i la salut de les persones. La ciència ajudarà a aclarir dubtes i a corregir creences incorrectes que deriven d’una informació interessada o falsa per falta de coneixements.

Per a assolir els objectius, hi participen professors de diferents àrees de coneixement: Nutrició, Tecnologia dels aliments, Parasitologia, Microbiologia i Economia aplicada.

Coordinadora. Hortensia Rico Vidal. T.U. Depto. Microbiología y Ecología. Universidad de Valencia.

 
Organitza:

Universitat de València - Centre Internacional de Gandia

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial

.

http://www.fundaciouv.es/uegandia/

 

Contacta: olcinag@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies