Conèixer els màsters per a estudiantat STEM: acosta’t el 30 d’abril
Presencial

El 30 d’abril, de 13 h a 15 h, a l’entrada de l’ETSE, tindrà lloc Conèixer els màsters, una activitat per difondre els estudis de màster oficial de la UV

 

El dimarts 30 d’abril, de 13 h a 15 h, a l’entrada de l’ETSE, tindrà lloc Conèixer els màsters, una activitat per difondre els estudis de màster oficial de la Universitat de València a l’estudiantat de les facultats de Ciències Biològiques, Ciències Matemàtiques, Física i Química, així com per al de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE). Aquesta iniciativa s’inclou dins de la programació del Fòrum STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques).

L’objectiu de Conèixer els màsters és facilitar que l’estudiantat de grau tinga una perspectiva àmplia del futur acadèmic que li ofereix la Universitat de València en finalitzar els seus estudis. Per a això, comptarà amb trenta-un punts informatius, un per cadascun  dels màsters participants, on el professorat informarà i assessorarà l’estudiantat interessat sobre els continguts acadèmics del màster i resoldrà els seus dubtes. A més, també hi haurà un punt general d’informació a càrrec del Servei d’Estudiants i del Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi), per atendre consultes generals sobre l’accés i l’admissió als estudis de màster, la preinscripció, els requisits i la documentació necessaris, les beques, etc.

 

Data De 16 d’abril de 2024 a 30 d’abril de 2024. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE)

Campus de Burjassot

Burjassot (46100)

 
Organitza

Vicerectorat d’Estudis, Delegació de la rectora per a Trajectòries Acadèmiques i el Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi). .

 

Contacta coneixer@uv.es

 
Més informació