• Agenda mòbil UV

Exposició "Una mirada al treball de la dona a Àsia"

Període de l'esdeveniment: De 27 de febrer de 2013 a 8 de març de 2013. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 08:00 a 21:00.

 

Lloc de realització: Facultat de Magisteri

 
Descripció:

La Facultat de Magisteri acull l’exposició itinerant de la Direcció General de Família i Dona “Una mirada al treball de la dona a Àsia” a partir del 25 de febrer.

Amb fotografies de Carmen Pérez González i textos d’autores i autors com Wislawa Szymborska, Carmen Martin Gaite, Dalai Lama, Cristina Peri Rossi, Maria Mercé Marçal, Margaret Atwood, Alfonsina Storni, Angela Figera Aymerich o Gioconda Belli, l’exposició ofereix una visió de la dona al continent asiàtic des de l’àmbit del treball.

Al llarg de dos anys i mig, Pérez González va recórrer el continent asiàtic explorant les nombroses dificultats laborals de les dones, des de Istanbul travessant Turquia, Síria, Iran, Pakistan, Índia i Nepal al primer viatge; Tailàndia, Laos, Bangladesh, Índia, Sri Lanka i al segon i Tailàndia, Laos, Camboja i Xina al tercer.

Com ens recorda l’autora, les dones representen la meitat de la població del món y segons la informació de les Nacions Unides realitzen dos terços del treball global, reben una dècima part dels ingressos totals i posseeixen només l’un per cent de totes les propietats

 
Organitza:

Vicedeganat de Cultura i Igualtat Facultat de Magisteri.

www.uv.es/magisteri

 

Contacta: noelia.ibarra@uv.es

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies