III Festival Salser

La inscripció es tanca divendres 17 d'abril

 

La Universitat organitza la tercera edició del Festival Salser el proper 19 d'abril, al campus de Blasco Ibáñez. Aquest festival té cada any major participació. Concretament, en aquesta edició ja hi ha més de seixanta inscrits. Per als interessats a assistir les inscripcions es poden fer fins divendres que ve, 17 d'abril, en la pàgina web oficial (www.festivalsalserouv.com), la qual a més conté informació sobre els diferents tallers, el programa d'activitats i les exhibicions.

A més, el tercer Festival Salser continua amb la línia benèfica de les anteriors edicions amb la finalitat de donar suport a institucions que promouen el desenvolupament sostenible a través de la cultura.

En aquesta ocasió, els beneficis del festival aniran destinats a l'associació Ajuda, Intercanvi i Desenvolupament (AIDA). Els participants podran escollir entre l'entrada completa (15€) o la de només vesprada (5€), i podran gaudir de diferents exhibicions i balls socials, amb dues pistes, una de salsa i una altra de kizomba.

 
Període de l'esdeveniment:
  • De 16 d’abril de 2015 a 17 d’abril de 2015. Dijous i divendres de 10:00 a 22:00.
  • 19 d’abril de 2015 de 10:00 a 22:00. Diumenge.
 
 
Lloc de realització

València

 
Organitza

Servei d'Educació Física i Esports.

www.uv.es/sef

 

Contacta servei.educacio.fisica@uv.es

 
Més informació