Imatge de virrets acadèmics
Investidura 'honoris causa' del Dr. Paul De Grauwe i Lliurament Premis Doctorat

Solemne Acte d’Investidura com a DOCTOR “HONORIS CAUSA” del Prof. Dr. PAUL DE GRAUWE i Lliurament dels Premis Extraordinaris de Doctorat 2011-2012

 

Paul de Grauwe (Ukkel, Bélgica, 1946) és catedràtic de la Katholieke Universiteit Leuven, director de recerca del Center for Economic Studies (CESifo) de la universitat de Munich i membre del Center for Economic Policy Studies (CEPS).

Doctor per la John Hopkins University, ha impartit docència, entre d’altres, en les universitats de Michigan, Lliure de Bruxel·less, Tillburg, Pensilvània, Kiel i el College of Europe. El Dr. De Grauwe ha estat economista del Fons Monetari Internacional (FMI), consultor del Banc de Japó, de la Reserva Federal dels Estats Units i del Banc Central Europeu. També ha estat diputat i senador del Parlament Belga.

Doctor ‘Honoris Causa’ per les universitats de Genoa, Sankt Gallen i la Turku School of Economics and Business Administration, està en possessió de diferents premis i distincions, entre ells el Woodrow Wilson, Prize of the European Communities i l’Amex Bank Review Award.

Especialitzat en macroeconomia oberta, el Dr. De Grauwe és reconegut com un dels principals especialistes en l’estudi del procés d’integració monetària a Europa

 

Data 30 de novembre de 2012 de 12:00 a 14:00. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Paranimf de la Universitat de València. Edifici La Nau.

 
Organitza

Rectorat de la Universitat de València.

 

Contacta rectorat@uv.es

 
Més informació