• Agenda mòbil UV

IV Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística en valencià i anglès

IV Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística en valencià i anglès

Període de l'esdeveniment: De 27 de de juny de 2018 a 15 de d’octubre de 2018. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Servei de Política Lingüística, Edifici Beatriu Civera, 2a planta, carrer del Serpis, 29, València

 
Descripció:

Oberta la convocatòria dels IV Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística dels treballs de fi de grau i de màster en valencià i en anglès

Els Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística dels treballs de fi de grau i de màster en valencià i en anglès tenen com a objectiu promoure l’ús adequat del valencià i l’anglès en els treballs acadèmics dels estudiants, fomentar l'ús acadèmic del valencià i estimular l'ús de l'anglès com a eina per a la internacionalització de la Universitat.

Xavier Gómez i Font

(Fondeguilla 1962 – València 2009)

Lingüista i professor de la Universitat de València, es va distingir per la defensa activa de l'ús social del valencià i dels valors del plurilingüisme. La Universitat li ret un senzill homenatge dedicant aquests premis a la seua memòria.

S'ha obert el període de presentació de treballs fins al 15 d'octubre de 2018. En aquest enllaç: , teniu tota la informació i l'enllaç al formulari de presentació.

 
Organitza:

Servei de Política Lingüística.

http://www.valencia.edu/spl

 

Contacta: recursosling@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies