• Agenda mòbil UV

Procediment DE1d per a programes de doctorat

Període de l'esdeveniment: De 21 de juny de 2017 a 5 de setembre de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Plataforma del SGIC

 
Descripció:

En ell s'han d'analitzar les accions d'orientació, supervisió i seguiment als doctorands i doctorandes, detectar necessitats i proposar possibles millores.

Els i les responsables de programes de doctorat poden pujar a la plataforma informàtica del Sistema de Garantia Intern de la Qualitat la informació corresponent al procediment DE1d. En aquest procediment cal analitzar si els serveis d'orientació acadèmica responen a les necessitats del pla de formació dels i de les estudiants com a investigadors/es. Caldrà, per tant, estudiar les accions d'acollida, tutorització, recolzament a la formació i orientació acadèmica i professional desenvolupades per cada programa.

 
Organitza:

Unitat de Qualitat.

 

Contacta: unitat.qualitat@uv.es

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies