• Agenda mòbil UV

Sessió informativa sobre el nou model d'avaluació docent

Biblioteca Eduard Boscà

Data: 11 de gener de 2017 de 12:00 a 13:30. Dimecres.

 

Lloc de realització: Saló d'actes de la Biblioteca "Eduard Boscà". Campus de Burjassot-Paterna

 
Descripció:

Durant l’actual curs acadèmic 16-17 s’ha posat en marxa, de manera experimental, el nou model d’avaluació de l'activitat docent del professorat elaborat en el marc del programa DOCENTIA. Per tal d’informar del que suposarà aquest nou sistema, verificat recentment per l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva (AVAP) i per l’Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación (ANECA), mostrar l’aplicació informàtica que el gestionarà i resoldre tots els dubtes, s'han organitzat unes sessions informatives en els diferents campus, la primera de les quals tindrà lloc en el de Burjassot-Paterna.

Durant aquest primer any, es pretén analitzar el funcionament de tots els instruments previstos en el model, de manera que la participació en el programa és voluntària i les conseqüències previstes no s’aplicaran encara. Com que l’avaluació s’ha fet coincidir amb la petició de quinquenni, enguany es convida a participar al professorat que l’haja demanat durant el passat mes de desembre, o que ho fera fa cinc anys. Així mateix, com que aquesta experiència pilot vol validar l’adequació del model per a tots els tipus de professorat, es convida també als associats i a les associades en actiu que hagen impartit docència durant 5 o més cursos acadèmics i als professors i les professores ajudants amb 3 o més anys d’antiguitat.

 
Organitza:

Unitat de Qualitat.

www.uv.es/uq

 

Contacta: unitat.qualitat@uv.es

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies