• Agenda mòbil UV

Som el que hem menjat. Història de l´alimentació

Curs sobre la història de l'alimentació

Període de l'esdeveniment: De 11 de febrer de 2019 a 14 de febrer de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 09:00 a 14:00.

 

Lloc de realització: Centre Internacional de Gandia de la UV

 
Descripció:

Curs impartit per David Quixal, Llicenciat en Historia i Doctor en Prehistoria i Arqueología.

PROGRAMA DEL CURS:

1. La alimentación en el Paleolítico y su influencia en el proceso evolutivo humano.

2.La revolución neolítica y los cambios alimentarios.

3.La alimentación en las primeras civilizaciones: Mesopotamia y Egipto.

4.La alimentación en la Edad del Hierro: Íberos, Fenicios y Púnicos.

5.Comer y beber en las antiguas Grecia y Roma.

6.La religión manda en el plato: Islam, Judaismo y Cristianismo.

7.Economía y alimentación en la Europa Medieval.

8.La fusión de ingredientes y tradiciones derivadas del Nuevo Mundo.

9.Historia de la gastronomía tradicional valenciana.

 
Organitza:

Centre Internacional de Gandia de la UV.

www.uv.es/cig

 

Contacta: cig@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies