- CG1: Posseir i comprendre els coneixements en l'àrea de ciència i tecnologia dels aliments.
- CG2: Saber aplicar aquests coneixements al món professional, contribuint al desenvolupament dels drets humans, dels principis democràtics, dels principis d'igualtat entre dones i homes, de solidaritat, de protecció del medi i de foment de la cultura de la pau, amb perspectives de gènere.
- CG3: Adquirir la capacitat d'interpretar dades rellevants.
- CG4: Desenrotllar la capacitat per transmetre idees, problemes i solucions dins la seua àrea d'estudi, amb perspectiva de gènere.
- CG5: Desenvolupament d'habilitats per emprendre estudis posteriors.
- CG6: Desenrotllar la capacitat per demanar i transmetre informació en llengua anglesa amb un nivell de competència semblant al B1 del Consell d'Europa.
- CG7: Saber aplicar el mètode científic i adquirir habilitats en el maneig de les principals fonts bibliogràfiques.
- CG8: Adquirir la formació bàsica per a l'activitat investigadora.
- CG9: Participar activament en el procés d'aprenentatge intel·lectual i científic.
- CG10: Conèixer la terminologia pròpia de la matèria.
- CG11: Reconèixer els elements essencials de la professió, incloent els principis ètics, responsabilitats legals i l'exercici de la professió, aplicant el principi de justícia social a la pràctica professional i desenvolupant-la amb respecte a les persones, els seus hàbits, creences i cultures.
- CG12: Tenir una actitud receptiva, comprenent el significat dels coneixements que se li transmeten.