• Consulta l'oferta de graus
  • CG1: Posseir i comprendre els coneixements en l'àrea de ciència i tecnologia dels aliments.
  • CG2: Saber aplicar aquests coneixements al món professional, contribuint al desenvolupament dels drets humans, dels principis democràtics, dels principis d'igualtat entre dones i homes, de solidaritat, de protecció del medi i de foment de la cultura de la pau, amb perspectives de gènere.
  • CG3: Adquirir la capacitat d'interpretar dades rellevants.
  • CG4: Desenrotllar la capacitat per transmetre idees, problemes i solucions dins la seua àrea d'estudi, amb perspectiva de gènere.
  • CG5: Desenvolupament d'habilitats per emprendre estudis posteriors.
  • CG6: Desenrotllar la capacitat per demanar i transmetre informació en llengua anglesa amb un nivell de competència semblant al B1 del Consell d'Europa.
  • CG7: Saber aplicar el mètode científic i adquirir habilitats en el maneig de les principals fonts bibliogràfiques.
  • CG8: Adquirir la formació bàsica per a l'activitat investigadora.
  • CG9: Participar activament en el procés d'aprenentatge intel·lectual i científic.
  • CG10: Conèixer la terminologia pròpia de la matèria.
  • CG11: Reconèixer els elements essencials de la professió, incloent els principis ètics, responsabilitats legals i l'exercici de la professió, aplicant el principi de justícia social a la pràctica professional i desenvolupant-la amb respecte a les persones, els seus hàbits, creences i cultures.
  • CG12: Tenir una actitud receptiva, comprenent el significat dels coneixements que se li transmeten.