Adaptació a graus
Si eres un estudiant amb estudis iniciats i no finalitzats en una titulació declarada a extingir (diplomatura, enginyeria tècnica, enginyeria i llicenciatura)
Pots adaptar el teu expedient de manera que les assignatures ja superades es transformen en les assignatures corresponents en el nou grau, segons unes "Regles d'adaptació" que estableixen les equivalències entre unes i altres.
S'ha establert una taula d'adaptacions integrada per les diferents regles entre les assignatures de l'actual grau i les de la titulació de la qual prové.
Quan una assignatura en origen es correspon amb una assignatura en destinació, es manté la mateixa qualificació.
Quan en origen intervé més d'una assignatura, la qualificació en destí serà la mitjana ponderada. En el cas que una de les d'origen siga matrícula d'honor, només es podrà mantindre en destinació si la mitjana ponderada és igual o superior a 9,00.
Quan els estudiants demanen l'adaptació als nous estudis de Grau, s'utilitzarà la taula d'equivalències al títol de Grau corresponent que es presenta a continuació, respectant en tot cas les quatre convocatòries d'exàmens que marca la normativa.
Taula d'equivalències per a l'adaptació als estudis de Grau
Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica Pla 2001
Titulació anterior | Caràcter | Caràcter | Grau |
---|---|---|---|
Matemàtica Aplicada | Obligatori | Formació bàsica | Estadística |
Estructura i Funció del Cos Humà | Troncal | Formació bàsica | Biologia general |
Formació bàsica | Fisiologia general | ||
Formació bàsica | Fisiologia d'aparells i sistemes | ||
Química Aplicada | Troncal | Formació bàsica | Química general |
Formació bàsica | Química orgànica | ||
Microbiologia Alimentària | Troncal | Obligatori | Microbiologia alimentària |
Tecnologia dels Aliments | Troncal | Formació bàsica | Física |
Obligatori | Bases de la tecnologia d'aliments | ||
Bioquímica | Troncal | Formació bàsica | Bioquímica I |
Formació bàsica | Bioquímica II | ||
Bromatologia | Troncal | Obligatori | Bromatologia |
Nutrició | Troncal | Obligatori | Nutrició: nutrició |
Dietètica | Troncal | Obligatori | Dietètica: dietètica I |
Obligatori | Dietètica: dietètica II | ||
Tecnologia Culinària | Troncal | Obligatori | Tecnologia culinària |
Toxicologia | Troncal | Obligatori | Toxicologia alimentària |
Parasitologia Aplicada | Troncal | Obligatori | Parasitologia alimentària |
Dietoteràpia | Troncal | Obligatori | Dietoteràpia |
Fisiopatologia | Troncal | Obligatori | Fisiopatologia |
Patologia Nutricional | Troncal | Obligatori | Patologia nutricional |
Deontologia | Troncal | Obligatori | Legislació alimentària i deontologia |
Economia i Gestió Alimentària | Troncal | Obligatori | Economia i empresa: economia i empresa |
Salut Pública | Troncal | Obligatori | Salut pública |
Alimentació i Cultura | Troncal | Obligatori | Alimentació i cultura |
Farmacologia | Optatiu | Obligatori | Farmacologia |
Alimentació i Nutrició en l'Ancià | Optatiu | Optatiu | Alimentació i nutrició en les persones ancianes |
Nous Aliments | Optatiu | Optatiu | Nous aliments |
Nutrició Infantil | Optatiu | Optatiu | Nutrició infantil |
Toxicologia Aplicada | Optatiu | Optatiu | Avaluació de riscos toxicològics |
Pràctiques Externes | Optatiu | Obligatori | Pràcticum |