El màster és un títol conjunt de la Universitat de València i la Universitat Jaume I de Castelló, segons el conveni corresponent en què es fixen les responsabilitats mútues, es regulen els drets dels estudiants d’ambdues universitats i s’estableix que els estudiants matriculats poden accedir als serveis centrals d’ambdós campus, sense cap cost.

La docència s’imparteix a la seu de la Universitat de València, d’acord amb la seua aportació majoritària en recursos docents i en alumnat i, per això, s’estableixen mesures econòmiques per afavorir la mobilitat dels estudiants que s’hagen de desplaçar de la Universitat Jaume I de Castelló a la Universitat de València. Al mateix temps, els estudiants disposen de la convocatòria de subvencions del Ministeri per a afavorir la mobilitat d’estudiants, les quals són gestionades des del Centre de Postgrau.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies