Requisits titulació

Titulats universitaris i Professionals amb titulació universitària que estiguen interessats en l'emprenedoria social i solidària per al desenvolupament sostenible.

Criteris admissió

Donat el caràcter transversal dels coneixements impartits, aquest màster internacional està dirigit a persones amb titulació universitària en qualsevol àrea de coneixement, tant STEAM com de les ciències socials o de les humanitats, amb o sense experiència laboral o professional, que vulguen continuar aprenent i desenvolupar una carrera en l'àmbit de l'emprenedoria social i solidària per al desenvolupament sostenible.

Resultats d'aprenentatge

Identificar com desenvolupen la seua missió les organitzacions orientades a la cooperació al desenvolupament, que són part de l'economia social i solidària per al desenvolupament sostenible. Conéixer el concepte de la banca ètica, a més dels principis i criteris que estan darrere de les inversions que busca fomentar.
" Identificar, analitzar i avaluar alguns casos d'èxit i bones pràctiques, nacionals i internacionals, tant en cooperació al desenvolupament com en banca ètica. Conéixer i aplicar els conceptes fonamentals de la Gestió de Projectes, així com les principals tècniques de Gestió de projectes Plantejar des de l'òptica de projectes les iniciatives d'intervenció social comunitària, d'emprenedoria social i d'emprenedoria empresarial d'Economia Social. Tenint en compte les perspectives de gènere i d'innovació social
" Conéixer els conceptes jurídics bàsics relacionats amb l'economia social i solidària. Conéixer i entendre la finalitat de les institucions de l'economia social i solidària. Conéixer i manejar les principals fonts d'informació jurídica d'interés sobre el tema i maneig de bibliografia científica. Capacitat per a l'anàlisi i valoració d'un text legal. Que l'estudiantat sàpia comunicar les seues conclusions i els coneixements adquirits i presentar-los davant l'audiència, raonant i discutint els mateixos.
" Quant a la contractació pública, clàusules socials i competència de les entitats de l'economia social i solidària, aplicar els coneixements adquirits i la seua capacitat de resolució de problemes en entorns nous o poc coneguts. Saber comunicar les conclusions i els coneixements adquirits i presentar-los davant l'audiència raonant i discutint els mateixos. Ser capaços d'integrar les noves tecnologies en la seua labor professional i/o investigadora. Saber organitzar, redactar i preparar presentacions per a posteriorment exposar-les i defensar-les.
" Quant a les tecnologies de la informació i comunicació, aplicar els coneixements adquirits i la seua capacitat de resolució de problemes en entorns nous poc coneguts. Saber comunicar les seues conclusions i els coneixements adquirits i presentar-los davant l'audiència raonant i discutint els mateixos. Tindre una actitud proactiva davant els possibles canvis que es produïsquen en la seua labor professional i/o investigadora. Tindre un coneixement de les eines jurídiques i tecnològiques per a desenvolupar amb plenes garanties les activitats de les entitats de l'economia social i solidària a través d'internet.

- Identificar com desenvolupen la seua missió les organitzacions orientades a la cooperació al desenvolupament, que són part de l'economia social i solidària per al desenvolupament sostenible. Conéixer el concepte de la banca ètica, a més dels principis i criteris que estan darrere de les inversions que busca fomentar.
- Identificar, analitzar i avaluar alguns casos d'èxit i bones pràctiques, nacionals i internacionals, tant en cooperació al desenvolupament com en banca ètica. Conéixer i aplicar els conceptes fonamentals de la Gestió de Projectes, així com les principals tècniques de Gestió de projectes Plantejar des de l'òptica de projectes les iniciatives d'intervenció social comunitària, d'emprenedoria social i d'emprenedoria empresarial d'Economia Social. Tenint en compte les perspectives de gènere i d'innovació social
- Conéixer els conceptes jurídics bàsics relacionats amb l'economia social i solidària. Conéixer i entendre la finalitat de les institucions de l'economia social i solidària. Conéixer i manejar les principals fonts d'informació jurídica d'interés sobre el tema i maneig de bibliografia científica. Capacitat per a l'anàlisi i valoració d'un text legal. Que l'estudiantat sàpia comunicar les seues conclusions i els coneixements adquirits i presentar-los davant l'audiència, raonant i discutint els mateixos.
- Quant a la contractació pública, clàusules socials i competència de les entitats de l'economia social i solidària, aplicar els coneixements adquirits i la seua capacitat de resolució de problemes en entorns nous o poc coneguts. Saber comunicar les conclusions i els coneixements adquirits i presentar-los davant l'audiència raonant i discutint els mateixos. Ser capaços d'integrar les noves tecnologies en la seua labor professional i/o investigadora. Saber organitzar, redactar i preparar presentacions per a posteriorment exposar-les i defensar-les.
- Quant a les tecnologies de la informació i comunicació, aplicar els coneixements adquirits i la seua capacitat de resolució de problemes en entorns nous poc coneguts. Saber comunicar les seues conclusions i els coneixements adquirits i presentar-los davant l'audiència raonant i discutint els mateixos. Tindre una actitud proactiva davant els possibles canvis que es produïsquen en la seua labor professional i/o investigadora. Tindre un coneixement de les eines jurídiques i tecnològiques per a desenvolupar amb plenes garanties les activitats de les entitats de l'economia social i solidària a través d'internet.