El Màster va dirigit a graduat/as (o llicenciats/as) que desitgen aprofundir la seua formació en l'àmbit de la violència de gènere i igualtat de gènere. També a personal amb responsabilitat en les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat i amb formació de grau com a base: graduat/as en Ciències Jurídiques i Dret, en Criminologia, en Ciències Polítiques, en Ciències de la Salut com a psicologia, medicina, psiquiatria, infermeria o en Ciències de l'Educació com a educació primària i Infantil, pedagogia, educació especial , professors de Secundària o en Ciències Socials com a Treball Social i Educació Social. Així com estudiants amb altres estudis de grau que desitgen complementar i desenvolupar les seues competències i/o continguts en estudis específics de Gènere als quals els interesse conéixer l'aplicació de les qüestions vinculades en la violència de gènere i igualtat en la seua disciplina i posar fi a les discriminacions per raó de gènere. Qui desitge #matricular en aquesta titulació sense reunir els requisits d'accés podrà fer-ho, però en el supòsit de superar-la, no tindrà dret al Títol propi, sinó a un Certificat d'aprofitament.
Poden accedir a la matrícula del Màster de Formació Permanent en Psicologia i Violència de Gènere i Igualtat, aquells estudiants que complisquen els requisits d'accés detallats en l'apartat anterior. La direcció del curs podrà proposar que s'establisquen requisits addicionals de formació prèvia específica en alguns sol·licitants que no complisquen algun dels requisits detallats en l'apartat anterior i permetre l'accés sota la condició de realitzar tal formació abans d'acabar el Màster. En cas que la demanda de matrícula supere les 100 places oferides, es tindrà en compte l'ordre de preinscripció.
Amb la realització i finalització del màster el participant serà capaç de:
- Aplicar una actitud professional enfront de qualsevol activitat pròpia del perfil, sempre des del respecte escrupolós al codi deontològic.
- Utilitzar els coneixements bàsics i aplicats, procedimentals, tècnics i recursos especialitzats que li permetrà #desembolicar en el perfil professional de la violència de gènere i de la igualtat de gènere des de diferents àmbits: psicologia, serveis socials, forces i seguretat de l'estat...
- Usar destreses professionals per a afrontar amb autonomia els diversos problemes que es poden plantejar en l'àmbit de la violència de gènere i de la igualtat.
- Prendre decisions de manera crítica i ajustada a l'evidència científica enfront dels resultats obtinguts en qualsevol procediment que es duga a terme en l'àmbit de la violència de gènere o de la igualtat.
- Crear programes de prevenció i intervenció amb els recursos tècnics adquirits en matèria d'igualtat i violència de gènere.
- Aplicar estratègies per a comunicar de manera eficient i eficaç a clients, altres professionals, operadors jurídics, responsables institucionals i població general, els resultats del seu treball professional tècnic.