• Títols Propis

Diploma d'Especialització en Gestió Empresarial de la Música

Objectius

El Diploma Postgrau en Gestió Empresarial de la Música és un projecte formatiu únic en la modalitat on-line. Impartit per professors experts de la Universitat de València, reconeguts professionals de la indústria musical i artistes, el seu objectiu és posar a disposició dels estudiants els coneixements i capacitats principals en les àrees de la creació i gestió empresarial, producció, live, màrqueting, comunicació, music publishing, management, tecnologies de la música, distribució musical, internacionalització, i gestió legal, fiscal i laboral de les professions de la música.
Oferix un mètode pràctic d'aprenentatge, que es reforça per mitjà de Màster Class impartides per algunes de les empreses, associacions i entitats més reconegudes del sector.
La metodologia inclou la participació directa de l'estudiant amb el desenvolupament d'un projecte final, tutelat pels directors del curs i pels tutors Marià Pérez (Consultor Warner Music Spain) i Carlos Galán (Fundador i Director Subterfuge Rècords).

Curs acadèmic Curs 2019/2020

ÀreaÀrea de Direcció i Gestió Empresarial

Tipus de cursDiploma d'Especialització

Modalitat:On-line

Preu matrícula 2.500 € (Importe preu al públic)
  

Termini de preinscripció07/01/2020

Data d'inici curs 21/01/2020

Data de finalització curs 30/06/2020

Edició9 ª

Codi títol19123410

Crèdits:30.00 Crèdits ECTS

Horari

Online,

Lloc d'impartició

Online

Eixida professional

Eixides professionals en funció de la formació i capacitació prèvia de l'alumne. DRET: Advocat especialitzat en propietat intel·lectual. Assessor legal per a artistes. Consultor legal especialitzat en la indústria musical. Advocat del departament jurídic de companyies editorials musicals, companyies discogràfiques, distribuïdores. Advocat del departament jurídic promotora de festivals i esdeveniments musicals. Advocat especialista en entitats de gestió col·lectiva de drets de propietat intel·lectual (SGAE, AGEDI, AIE). Anàlisi i investigació i publicació d'estudis en propietat intel·lectual. ADMINISTRACIÓ D'EMPRESES: Mamprendre un projecte propi en l'entorn de la música (discogràfica, editorial, agència de management, festival, etc). Mamprendre un projecte propi en l'entorn tecnològic de la música (aplicacions, ferramentes on line, etc). Executiu en una companyia discogràfica, editorial, música en directe, ticketing, etc. Consultor especialitzat en la indústria musical. Professional d'una agència de contractació i/o management. Departament de màrqueting d'una empresa del sector música. Departament financer en una empresa del sector música. Desenvolupament d'estudis de mercat de la música, nacional i internacional. Anàlisi, investigació i publicació d'estudis en creació, gestió i administració d'una empresa musical. COMUNICACIÓ i PERIODISME: Producció audiovisual en continguts especialitzats en música. Desenvolupament d'estratègies de màrqueting d'una empresa de l'àmbit musical. Promoció i comunicació en el sector de la música. Gabinet de premsa per a artistes. Periodista musical en un medi especialitzat o generalista. Desenvolupament de projecte propi en l'entorn de la música (blog, revista digital o física, productora audiovisual, agència comunicació i/o promoció, etc). Anàlisi, investigació i publicació d'estudis sobre comunicació, mitjans, productes audiovisuals, etc. TURISME: Organització de festivals i altres propostes culturals, professionals i d'oci per a la difusió turística d'una ciutat, comunitat o país: trobades professionals, festivals, cicles, seminaris, etc, tant per a iniciatives privades com per a l'administració pública. Anàlisi, investigació i publicació d'estudis sobre música i turisme. CREACIÓ MUSICAL i ARTS ESCÈNIQUES: Autogestió de carrera professional per a artistes, compositors, autors i intèrprets. Programació, comunicació i gestió d'espais escènics i sales de concerts. Comunicació i promoció musical. Consultoria especialitzada en indústria musical.

Requisits d'accés

Llicenciats,Graduats, diplomats, enginyers, enginyers tècnics etc

músics, artistes, iniciats i professionals de la industria de la música amb o sense titulació universitària.

Direcció

Organitzador

Departament d'Economia Aplicada Songsforever

Col·laborador

432 Hertzios (Argentina) / A.R.T.E (Asociación de Representantes Técnicos del Espectáculo) / AEDEM (Asociación Española de Editores de Música) / AGEDI (Asociación de Gestión de Derechos Intelectuales) / Altafonte / Deleste Festival / EMVA (Editors Musicals Valencians Associats) / El negocio de la música.com (Colombia) / Familia Palmer / Fundación Finnova / Girando por Salas / IDASFEST / IL Producción / Kids on Coffee (Perú) / Lener / Live Nation Barcelona / MMF LATAM (Asociación Latinoamericana de Managers Musicales) / MMF Spain (Music Manager Forum Spain) / Mediterranew Musix / NODO de Música-IMI CHILE (Industria Musical Independiente de Chile) / PrimaveraPro / Promociones Sin Fronteras / Promoción Musical / REDPEM.IB (Red de Periodistas Musicales de Iberoamérica) / Songsforever / Sony Music España / Subterfuge Records / Ticketmaster / Tranquilo Música, S.L. / UFI - Unión Fonográfica Independiente / Vida Festival / Warner Music Spain / Zona de Obras

Direcció

José María Nácher Escriche
Departament d'Economia Aplicada. Universitat de València
Profesor Titular de Universidad
Vicente Martínez Marco
Socio-Director SFE Songsforever
Més Informació

Telèfon

963 262 600

E-mail

Estic interessat en aquest curs
 
Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per informar-te del que necessites.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies