Objectius

El Diploma partix dels estudis del grau de *Farmàcia i ha de cobrir les necessitats en coneixements dels professionals farmacèutics; així com les de la població als quals atenen la llum de l'atenció sanitària del moment actual. Per tant estes seran les premisses a tindre en compte per a definir uns objectius específics, adequats i realistes.
El programa a desenvolupar en estos estudis ha de tindre present que van dirigits a llicenciats universitaris i en la major part dels casos a professionals farmacèutics amb experiència en atenció farmacèutica, si bé sense coneixements profunds d'ortesis i pròtesis. En conseqüència, ha de partir-se en l'aspecte teòric de la situació del nivell de coneixements del farmacèutic mitjà, tenint en compte que alguns han finalitzat els seus estudis fa anys i precisen una actualització dels coneixements concrets d'anatomia i fisiologia per a poder emprendre amb fluïdesa els estudis d'ortopèdia. Des del punt de vista pràctic requerixen adquirir habilitats en el modus operandi de la tècnica ortoprotètica que es practica actualment als països més desenvolupats.
L'objectiu del programa consistirà a impulsar el desenvolupament de la capacitat científica i tècnica dels farmacèutics adquirida al llarg dels estudis de Farmàcia i aprofundir en els coneixements aplicables a l'ortopèdia i a les cures sanitàries, per a finalment aconseguir consolidar l'aptitud analítica enfront dels tractaments mitjançant ortesis i *pròtesis, i promoure la salut i qualitat de vida en general.
El curs programat pot servir d'experiència per a l'organització i desenvolupament de la futura especialitat d'Ortopèdia i per a la mútua relació i millor coneixement entre els farmacèutics que aspiren a exercir o s'interessen per l'Ortopèdia.
El titule concedit habilita a nivell nacional per a l'exercici professional com a director tècnic de laboratori ortopèdic i com a tècnic d'oficina d'ortopèdia lligada o no a l'oficina de farmàcia.

Curs acadèmic Curs 2024/2025

ÀreaÀrea de Salut

Tipus de cursDiploma d'Especialització

Modalitat:Semipresencial

Preu matrícula

1.900 € (importe preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social Universitat de València)
  

Termini de preinscripció16/12/2024

Data d'inici curs gener 2025

Data de finalització curs maig 2025

Edició31 ª

Codi títol24712050

Crèdits:30.00 Crèdits ECTS

Horari

Presencial: 13-17 gener; 3-7 març i 5-9 maig 2024. Horari: 9 h a 13'30 h y de 15'30 a 18'30 h No presencial: de gener a maig, tutories en línia dimarts i dijous de 18 a 22 h.

Lloc d'impartició

Colegio Oficial de Farmacéuticos de Valencia (sede de Paterna)
Eixida professional

Responsable tècnic d'oficina d'ortopèdia i Director tècnic de laboratori d'Ortopèdia

Direcció

Organitzador

Facultat de Farmàcia

Direcció

Lara Manyes Font
Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València
Profesor/a Titular de Universidad
Jordi Mañes Vinuesa
Catedrático Universidad
Més Informació

Telèfon

96 160 3000

E-mail

Estic interessat en aquest curs
 
Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per informar-te del que necessites.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.