Objectius

Els programes de Grau en Òptica i Optometria de les diferents universitats espanyoles cobreixen àmpliament la formació bàsica i general en optometria i contactologia que necessitaran els professionals d'aquest àmbit per a l'exercici clínic a la població general. Hi ha, però, dos àmbits en què la formació actual presenta mancances: la contactologia especialitzada i l'atenció optomètrica en cirurgia refractiva. El Màster de Formació Permanent en Optometria Especialitzada en Cirurgia Refractiva i Lents de Contacte ve a cobrir les llacunes formatives del grau en aquests dos àmbits. L'objectiu principal d'aquest màster és impartir formació específica a dues àrees concretes: la cirurgia refractiva i de cataractes, i la contactologia avançada, per tal de formar especialistes en aquestes disciplines.

Per què estudiar el Màster de Formació Permanent en Optometria Especialitzada en Cirurgia Refractiva i Lents de Contacte
Per a aquells professionals en la salut ocular, comptar amb una formació especialitzada en cirurgia refractiva i de cataractes, així com de contactologia avançada, és essencial. Per això, el Màster de Formació Permanent en Optometria Especialitzada en Cirurgia Refractiva i Lents de Contacte ofereix una formació actualitzada i completa.
La llei d'ordenació de les professions sanitàries estableix que el mesurament de l'error refractiu és competència de l'àmbit de l'òptica i l'optometria. Per això, és molt important disposar dels coneixements sobre les particularitats de l'examen de la funció visual. L'auge i considerable increment dels procediments de cirurgia refractiva o de cataracta fan necessari comptar amb la formació necessària per realitzar una correcta avaluació preoperatòria així com un seguiment postquirúrgic adequat.
En concret, pel que fa a la cirurgia refractiva, el programa del màster aborda els tipus de procediments quirúrgics refractius i de cataracta, els tipus d'implants refractius existents i els seus

característiques, la tecnologia involucrada en aquests processos i la seva avaluació, així com en el paper de l'optometrista a l'avaluació de pacients sotmesos a aquests procediments. Aquesta formació habilita per complir millor la tasca social datenció optomètrica a pacients amb condicions especials, com a persones intervingudes de cirurgia refractiva. A més, fa possible participar en equips multidisciplinaris amb oftalmòlegs i infermers. Pel que fa a la contactologia, l'auge i la considerable diversitat de materials, dissenys i aplicacions, així com l'existència de diverses situacions compromeses que es beneficiarien d'adaptacions de lents de contacte particularment complexes, fan necessària una constant actualització i especialització en aquest camp. El Màster de Formació Permanent en Optometria Especialitzada en Cirurgia Refractiva i Lents de Contacte cobreix la manca de formació al més alt nivell en aquesta disciplina per tal de poder realitzar adaptacions avançades de lent de contacte, ja sigui de forma autònoma o dins equips multidisciplinaris .

Curs acadèmic Curs 2024/2025

ÀreaÀrea de Salut

Tipus de cursMàster de Formació Permanent

Modalitat:On-line

Preu matrícula

3.300 € (importe preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social Universitat de València)
  

Termini de preinscripció25/09/2024

Data d'inici curs octubre 2024

Data de finalització curs juny 2025

Edició3 ª

Codi títol24721121

Crèdits:60.00 Crèdits ECTS

Horari

On-line

Lloc d'impartició

Aula Virtual
Eixida professional

Formació clínica especialitzada per a treballar en àmbit hospitalari, consulta especialitzada i gabinet optomètric.

Direcció

Organitzador

Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió

Direcció

Robert Montés Micó
Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió. Universitat de València
Catedrático/a de Universidad
César Antonio Albarrán Diego
Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió. Universitat de València
Contratado/a Doctor/a
Alejandro Cerviño Expósito
Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió. Universitat de València
Catedrático/a de Universidad
Santiago García Lázaro
Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió. Universitat de València
Catedrático/a de Universidad
Més Informació

Telèfon

96 160 3000

E-mail

Estic interessat en aquest curs
 
Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per informar-te del que necessites.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.