Objectius

L'objectiu principal d'este Màster és la formació d'especialistes en Cirurgia Oral, guiada per l'evidència científica. Per això, com a part de la seua formació postgraduada, els alumnes aprendran a consultar i avaluar de manera crítica la literatura científica.
Els continguts teoricopràctics són en total 60 crèdits *ECTS. Els alumnes rebran formació teòrica-pràctica en línia i participaran de l'activitat clínica presencial amb pacients en la Universitat o en un centre de pràctiques i conveni amb la Universitat. L'alumne sol·licitarà el centre de pràctiques dels proposats per la Universitat o designarà un de lliure elecció de qualsevol país. Planificaran i realitzaran casos progressivament més complexos al llarg de la programació del Màster, amb una dedicació parcial i a mesura de l'alumne.

Objectius específics: Els alumnes que cursen este títol propi desenvoluparan els coneixements teòrics i pràctics necessaris per a realitzar extraccions quirúrgiques, *fenestraciones, cirurgia periapical, cirurgia de teixits blans, coneixement del tractament quirúrgic d'infeccions, quistos i tumors.

Objectius professionals: Les eixides professionals estan dirigides fonamentalment a l'àmbit clínic assistencial. El curs està orientat a millorar la formació teoricopràctica dels alumnes. Perquè siguen capaços de realitzar els tractaments de cirurgia oral amb la mínima morbiditat i la major taxa d'èxit.Este perfil professional d'odontòleg amb especial dedicació en cirurgia oral, està molt demandat en el sector dental, existint la seua figura en pràcticament totes les clíniques dentals ja que hui dia amb el gran creixement d'informació en odontologia és impossible abastar totes les branques del coneixement.

Curs acadèmic Curs 2024/2025

ÀreaÀrea de Salut

Tipus de cursMàster de Formació Permanent

Modalitat:Semipresencial

Preu matrícula

4.000 € (importe preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social Universitat de València)
  

Termini de preinscripció02/09/2024

Data d'inici curs setembre 2024

Data de finalització curs maig 2025

Edició3 ª

Codi títol24731140

Crèdits:60.00 Crèdits ECTS

Horari

De lliure elecció per part de l'alumne

Lloc d'impartició

Teoría online y prácticas clínicas presenciales
Eixida professional

Les eixides professionals estan dirigides fonamentalment a l'àmbit clínic assistencial. Els alumnes que completen el Màster de Formació Permanent Internacional en Cirurgia Oral, estan capacitats per a diagnosticar i elaborar el millor pla de tractament per a les diferents patologies orals que requerixen atenció quirúrgica en un gabinet dental. Este perfil professional està molt demandat en el sector dental, existint la seua figura en pràcticament totes les clíniques dentals. Per a alguns alumnes este Màster pot ser també el començament d'una carrera acadèmica i/o investigadora.

Direcció

Organitzador

Departament d'Estomatologia

Direcció

María Peñarrocha Diago
Doctora en Medicina y Cirugía. Doctora en Odontología. Máster en Cirugía e Implantología Oral. Profesora Titular de Cirugía Bucal.. Departament d'Estomatologia. Universitat de València
Més Informació

Telèfon

963 395 037

E-mail

Web específica

Estic interessat en aquest curs
 
Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per informar-te del que necessites.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.