• Notícies

‘Els diners fan la felicitat?’, tema de la II Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

Imatge del debat anterior.

La Universitat de València, la Xarxa Vives d’Universitats i Escola Valenciana han organitzat els dies 12,13 i 14 de febrer la fase local de la II Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat. L’activitat es realitzarà a la sala seminari de l’edifici La Nau, i estan oberts al públic. Hi participen 14 equips de 10 instituts valencians.

Es tracta d’una competició entre instituts que té com a objectiu fomentar l’ús de la paraula entre l’estudiantat sota el format d’un enfrontament dialèctic en valencià entre diversos equips, en els quals s’ha de defensar una posició a favor o en contra sobre un tema d’actualitat. El tema triat per a aquesta edició és ‘Els diners fan la felicitat?’
 
L’equip guanyador de la fase local participarà, com a representat de la Universitat de València, en la fase final, que es celebrarà a Salt els dies 27 i 28 de març.
A la Universitat de València es compta amb un jurat composat per professorat de la pròpia universitat i d’instituts, amb la vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística, Isabel Vázquez, i el president d’Escola Valenciana, Vicent Moreno.
 
Els instituts participants en la II Lliga Debat de Secundària i Batxillerat són:
IES Porçons. Aielo de Malferit
IES Maria Carbonell i Sánchez. Benetússer (amb 2 equips)
Col·legi Maria Auxiliadora. Algemesí
IES Massanassa . Massanassa (amb 2 equips)
Florida Centre d’Educació Secundària. Catarroja
IES Abastos. València
IES Serpis . València (amb 2 equips)
Escola La Masia Coop Val. Museros
Parroquial San José. Tavernes de la Valldigna
IES Josep de Ribera. Xàtiva (amb 2 equips)
 
Més informació: http://links.uv.es/e2YJo6I
Reglament del Debat clicant ací.
 

Data d'actualització: 12 de febrer de 2015 07:41.

Llista de notícies
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies