L’alumnat de la Universitat valora el Servei de Biblioteques amb 4,10 sobre 5

El rector Esteban Morcillo lliura l'ipad a l'estudianta guanyadora, Lucía Martínez Gauffin.

El Servei de Biblioteques i Documentació en col·laboració amb la Unitat de Qualitat de la Universitat de València ha dut a terme per quart any consecutiu una enquesta de satisfacció entre l’alumnat de la Universitat amb la finalitat de conéixer la seua opinió sobre les instal·lacions, els horaris i els serveis que presten les biblioteques de la Universitat de València i buscar una millora contínua en la prestació de serveis.

Els resultats de les enquestes mostren un grau de satisfacció elevat entre els estudiants amb una valoració mitjana global de 4,10 sobre 5. 

Els aspectes millor valorats han sigut: les instal·lacions (4,06), els serveis prestats utilitzant el web (4,14) i l’atenció prestada pel personal del Servei de Biblioteques i Documentació (4,09). 

En l’enquesta han participat més de 3.000 estudiants entre els quals s’ha sortejat un iPad mini. El sorteig s’ha realitzat al Centre Cultural La Nau.

El número guanyador ha estat el 253.813.132 i correspon a Lucía Martínez Gauffin, estudianta de Grau en Medicina. El rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, ha lliurat el premi a la guanyadora. 
 

Data d'actualització: 11 de de febrer de 2016 12:50.

Llista de notícies