Cervesa i ciència; Infermeria a Ontinyent; cremada la Falla Immaterial; i una foto nostra, portada de Nature... en infoUniversitat

Portada infoUniversitat 143

Una jornada que uneix el binomi cervesa i ciència; la implantació d’Infermeria a Ontinyent el pròxim curs; la cremà de la Falla Immaterial i una foto de la professora Hortensia Rico seleccionada com a portada de la revista Nature Biotechnology... són els temes d’aquest número d’InfoUniversitat que es pot consultar clicant ací.

L’equip Innocampus de la Universitat ha organitzat una taula redona sobre la cervesa i la ciència a la Sala Darwin, al Campus de Burjassot-Paterna. En la jornada s’ha analitzat la interdisciplinarietat científica que hi ha darrere de la cervesa i la pràctica empresarial de producció i comercialització.

Infermeria es podrà estudiar també al Campus d’Ontinyent a partir del curs que ve. D’aquesta manera s’amplia l’oferta de grups d’aquest grau amb gran demanda. El nou grup d’infermeria a Ontinyent oferirà un total de 65 places per curs, la mateixa xifra que la resta de grups d’aquest grau al campus de València.

Etiquetes i ‘m’agrada’ a les xarxes socials han substituït els ninots i la vareta en la primera Falla Immaterial, impulsada per l’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València. Amb les paraules més citades es creaven els monuments virtuals que finalment s’han cremat, com totes les falles, el dia de Sant Josep.
 
Una imatge atractiva i un cúmul de casualitats ha dut la microbiòloga Hortensia Rico a firmar la portada del mes de febrer de la revista Nature Biotechnology. Aquesta aficionada a la fotografia no imaginava que el seu compte de Flickr, aquell que va obrir en 2009 amb pseudònim microorgànic per a plasmar la seua creativitat científica i social, acabaria enllaçant-la amb una de les publicacions de major impacte.
 

Data d'actualització: 23 de de març de 2017 06:40.

Llista de notícies