El Consell transforma Polibienestar en institut d'investigació universitària

Imatge de Polibienestar.

El Govern valencià va aprovar en la seua reunió del passat divendres la creació de l'Institut Universitari d'Investigació de Polítiques de Benestar Social (Polibienestar) de la Universitat de València. El decret aprovat pel ple del Consell indica que des de la seua creació en 2006 com estructura d'investigació pròpia de la Universitat de València, Polibienestar “ha promogut la publicació dels resultats de les seues investigacions en mitjans de difusió científica de prestigi i d'impacte, ha estimulat la cooperació interdisciplinar, ha impulsat la I+D+i i ha promogut la transferència de resultats d'investigació”.

En Polibienestar s'integren dihuit investigadors d'alt nivell pertanyents a huit departaments distints de la Universitat de València. El director de Polibienestar, Jordi Garcés, ha assenyalat que la transformació en institut universitari “suposa un reconeixement a la qualitat científica dels diferents grups d'investigació que s'integren en Polibienestar i comporta alhora un repte i un compromís amb l'excel·lència en el treball en ciències socials”.

Garcés ha recordat que en els seus cinc anys de funcionament com estructura d'investigació pròpia de la Universitat de València, Polibienestar s'ha convertit en un grup d'investigació interdisciplinar referent a Espanya, especialitzat en investigació, innovació i tecnologia social, assessorament tècnic i formació en l'àmbit de les polítiques socials. A nivell operatiu, ha explicat Garcés, “la transformació en institut universitari permetrà una major capacitat de gestió i de transferència de la investigació a les empreses i institucions així com una major visibilitat de la Universitat de València en el teixit productiu i en l'administració espanyola”.

Polibienestar ha organitzat recentment la IX Conferència anual ESPAnet, un congrés internacional que ha analitzat la sostenibilitat i la transformació de la política social europea i que ha reunit a València als instituts més prestigiosos del món i especialistes acadèmics en la matèria.

Més informació: http://www.polibienestar.org/
 

Data d'actualització: 19 de de setembre de 2011 13:36.

Llista de notícies