Doble campió olímpic de matemàtiques i física, entrevista a Adolf Beltran i una investigació d’Ana Garcia sobre autisme ... en infoUniversitat

Portada

Un estudiant de dèsset anys que cursa segon batxillerat, guanyador de les olimpíades de Matemàtiques i Física; una entrevista al periodista Adolf Beltran, premi Vicent Ventura; i una investigació de la professora Ana García Blanco, que ha permés desenvolupar una metodologia per a conéixer millor les causes de l’autisme... són els temes d’aquest número d’InfoUniversitat que es pot consultar clicant ací.

Rafah Hajjar té dèsset anys, és de Casinos, cursa segon de batxillerat i és un apassionat dels números i les fórmules des que té memòria. Acaba d’aconseguir l’or en les olimpíades de Matemàtiques i Física. Ara va a per les de Química. infoUniversitat ha parlat amb ell.

Entrevista al periodista Adolf Beltran, premi Vicent Ventura, que atorga la Universitat de València, en reconeixement per la seua trajectòria cívica i de compromís amb la cultura i la llengua valencianes. 

Una investigació en la qual ha participat la professora de la Universitat Ana García Blanco ha permés “desenvolupar una metodologia nova des del punt de vista científic per a demostrar el que ja intuïen els pares i el que els professionals, que treballen colze a colze amb aquests menuts, sabien: la hipersensibilitat dels xiquets amb autisme podria ser la causa del seu retraïment”. García Blanco ho explica en infoUniversitat.
 

Data d'actualització: 27 de d’abril de 2017 11:25.

Llista de notícies