Ernest Cano, nou degà de la Facultat de Ciències Socials

Ernest Cano.

Ernest Cano ha estat elegit com a nou degà de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València. Cano era l’únic candidat, i ha obtingut 41 vots favorables i tres en blanc en la Junta de Centre, celebrada aquest dimecres. Cano substitueix en el càrrec a Ignasi Lerma.

El nou equip deganal està integrat per Elena García Testal (secretària del Centre), Mª Eugenia González Sanjuán (vicedegana d’estudis), Elvira Marí Poveda (vicedegana de relacions externes), Lorenzo Revuelto Taboada (vicedegà d’organització acadèmica i postgraus), Inmaculada Verdeguer Aracil (vicedegana de cultura, participació i igualtat) i Rafael Castelló Cogollos (president de la comissió de qualitat del centre).

Ernest Cano Cano és professor titular d’Economia Aplicada, i està adscrit a la Facultat de Ciències Socials des de la seua creació. Va estudiar Ciències Econòmiques i Empresarials i es va doctorar en Economia a la Universitat de València. Des de 1990 imparteix docència a la Universitat, sobretot en matèries relacionades amb l’economia laboral, el mercat de treball i les polítiques d’ocupació. Forma part de la Unitat d’Investigació Economia i Política Laboral, i ha desenvolupat diferents projectes de recerca i publicacions en els àmbits de la precarietat laboral i les condicions de treball, dinàmica dels sectors productius i mercats locals de treball.

Cano és membre del Claustre com a representant de la Facultat de Ciències Socials, membre del Consell de Govern en representació del Claustre, i ha estat vicedegà de la facultat en els últims dos períodes.
 

Data d'actualització: 23 de de febrer de 2012 13:00.

Llista de notícies