L'estudiant de la Universitat Jesús Sanchis Chordá rep el I Premi Nacional al millor expedient en Nutrició Humana i Dietètica

Jesús Sanchis Chordá.

L'estudiant de la Universitat de València Jesús Sanchis Chordá ha rebut aquest divendres, 15 de novembre, el I Premi Nacional al millor expedient acadèmic en els estudis de Nutrició Humana i Dietètica 2012/13. El guardó l’atorguen la Universitat Complutense de Madrid i l'empresa Corporación Alimentaria Peñasanta, i hi poden concursen alumnes de totes les universitats espanyoles.

La Càtedra UCM/CLAS de formació i investigació en nutrició i educació per a la salut, constituïda entre la Universitat Complutense de Madrid i l'empresa patrocinadora, atorga una beca de 1.500 euros al millor expedient acadèmic. Amb aquesta iniciativa es pretén reconèixer la trajectòria acadèmica dels futurs professionals en Nutrició. 

El jurat estava constituït pel vicerector d'Investigació de la UCM, els professors Luis Collado Yurrita, José María Ordovás, Mª Elisa Calle Purón, i Ismael San Mauro Martín, i la responsable de qualitat i nutrició de la Corporación Alimentaria Peñasanta, Marta Hernández. 

Jesús Sanchis va ser Premi Extraordinari de Diplomatura en Nutrició Humana i Dietètica en 2011 per la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València, i es va graduar en Nutrició Humana i Dietètica en 2013.

 

Data d'actualització: 15 de de novembre de 2013 18:42.

Llista de notícies