Guillermina Font, nova presidenta del Comité Científic de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària

Guillermina Font.

La catedràtica de Toxicologia del Departament de Medicina Preventiva de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València Guillermina Font ha estat nomenada presidenta de la Secció de Seguretat Alimentària i Nutrició del Comité Científic de l’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN).

El Comité Científic és l’Òrgan d’Avaluació de Riscos que assumeix les funcions de proporcionar a l’AECOSAN dictàmens científics, definir l’àmbit dels treballs de recerca necessaris per a les seues funcions i coordinar els treballs dels grups d’experts en el marc de les actuacions de l’Agència. Està integrat per dues seccions, una de Seguretat Alimentària i Nutrició, i una altra de Consum. 
 
Entre les funcions de la secció de Seguretat Alimentària i Nutrició està la promoció de la seguretat a totes les fases de la cadena alimentària mitjançant la realització d’activitats relacionades amb l’avaluació de riscos i l’oferiment de garanties i informació objectives als consumidors i agents econòmics del sector agroalimentari espanyol, així com planificar, coordinar i desenvolupar estratègies i actuacions que fomenten la informació, l’educació i la promoció de la salut en l’àmbit de la nutrició, i en particular, en la prevenció de l’obesitat.
 
El nomenament de la doctora Guillermina Font es va produir el passat 4 de març.
 

Data d'actualització: 25 de de març de 2015 07:00.

Llista de notícies