Mor Josep Lluís Sirera, exvicerector de la Universitat de València i autor teatral

Josep Lluís Sirera.

Josep Lluís Sirera, exvicerector de Cultura de la Universitat de València, va morir dimarts 8 de desembre a València per complicacions d’una malaltia que arrossegava el darrer mes. Sirera, de 61 anys, era catedràtic jubilat de Literatura Espanyola, així com un prestigiós autor i adaptador de textos de teatre.

Josep Lluís Sirera s’havia jubilat recentment com a catedràtic del Departament de Filologia Espanyola de la Universitat de València. Havia estat vicedegà de la Facultat de Filologia (1986-1987), degà del mateix centre (1987-1989), director del Departament de Filologia Espanyola (1992-1995), director del Servei de Biblioteques i Documentació de la Universitat de València (2002-2006), i vicerector de Cultura des de 2010 a març de 2011.

Alguns dels seus textos teatrals han estat estrenats per l’Aula de Teatre de la Universitat de València en els darrers anys.

Data d'actualització: 10 de de desembre de 2015 08:00.

Llista de notícies
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies