El Rector Peset acull una conferència de Juan Carlos Galindo sobre transparència i prevenció de la corrupció

Juan Carlos Galindo.

El col·legi major Rector Peset de la Universitat de València acull aquest dimecres (22 d'abril) una xarrada sobre transparència i prevenció de la corrupció, a càrrec de Juan Carlos Galindo, president de l’Aseblac (Asociación Española Sujetos Obligados en Prevención del Blanqueo). La conferència, que començarà a les 18:30 hores, està coorganitzada per la University of Geòrgia (Atlanta, EUA).

Expert en Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme, Juan Carlos Galindo és especialista en elaboració de plans d’autoprotecció i emergències. Consultor tècnic en plans de prevenció de delictes en organitzacions i sobre la Llei de Transparència i bon govern, és un conegut conferenciant, formador i ponent en prevenció de blanqueig, delictes en les organitzacions, la corrupció política i pública, i la transparència en les institucions.
 
Galindo és membre del grup de formadors i instructors del SUP (Sindicat Unificat de Policia). Ha impartit un seminari sobre blanqueig dirigit a l'escala executiva del Cos Nacional de Policia.
 

Data d'actualització: 21 de d’abril de 2015 07:00.

Llista de notícies