Renovada l’acreditació dels dos primers màsters oficials de la Universitat

Aula de la Universitat.

Els màsters oficials en ’Història de l’Art i Cultura Visual’ i ‘Qualitat i Seguretat Alimentària’ han obtingut informes favorables de l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva (AVAP), després de sotmetre’s a un exhaustiu examen, de manera que podran continuar impartint-se quatre anys més. Aquestes titulacions són les primeres en passar per aquest procés.

Aquest procediment tracta de comprovar si els resultats de la implantació dels títols universitaris són adequats i es garanteix la qualitat dels estudis oficials de grau i postgrau, d’acord amb els estàndards europeus.

Els màsters en ‘Història de l’Art i Cultura Visual’ i ‘Qualitat i Seguretat Alimentària’ van ser presentats per la Universitat de València a la primera convocatòria del programa ACREDITA, el qual permet renovar periòdicament l’acreditació inicial que els títols oficials van obtindre en el moment de la seua verificació. El procés d’avaluació, que inclou la visita d'una comissió externa, s’estructura al voltant de tres grans dimensions (gestió del títol, recursos i resultats) i l'anàlisi contempla un total de set criteris i 27 directrius.

Els informes emesos per a aquests dos màsters no només són favorables, sinó que cal destacar les excel·lents valoracions obtingudes en la gran majoria dels aspectes analitzats. Així, per exemple, la Comissió d’Acreditació ha valorat amb la màxima qualificació possible elements com ara el Sistema de Garantia Intern de Qualitat, el personal acadèmic i de suport, els recursos materials i serveis, o els indicadors de rendiment i de satisfacció de tots els col·lectius implicats.

Més informació:

•Web del Màster oficial en ‘Història de l’Art i Cultura Visual’: http://www.uv.es/masterarte

Informe de la Comissió d’Acreditació del Màster en ‘Història de l’Art i Cultura Visual’

•Web del Màster oficial en ‘Qualitat i Seguretat Alimentària’: http://www.uv.es/mastercsa

Informe de la Comissió d’Acreditació del Màster en ‘Qualitat i Seguretat Alimentària’

 

Data d'actualització: 17 de de setembre de 2014 07:00.

Llista de notícies