La taula redona ‘Què podem esperar de la cimera de París’, hui a La Nau

Imatge del debat sobre la Cimera de París.

‘Què podem esperar de la conferència de París’ és el títol de la taula redona que aquest dilluns, 30 de novembre, se celebra a La Nau (19 hores) amb motiu de la cimera internacional del clima (COP21) que comença hui a París i que reunirà durant els pròxims 15 dies representants de 195 països per reemplaçar el Protocol de Kyoto.

La conferència, que reunirà aquesta vesprada Daniel Sandoval (Greenpeace), Carlos Arribas (Ecologistes en Acció) i Voro Martínez (Acció Ecologista-Agró), s’emmarca dins del cicle de reflexió i debat organitzat per la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient amb la col·laboració de les universitats públiques valencianes.
 
La Conselleria i les universitats pretenen, amb actes com aquest, que els ciutadans coneguen un dels problemes ambientals més destacats del segle XXI i que tinguen una opinió informada per implicar-se a les solucions. 
 
El cicle de debats que ha organitzat la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient es va iniciar el passat dia 6 de novembre amb un conjunt de sessions de caràcter científic i institucional al Palau de la Música de València. Aquest és l’últim debat dels tres, que ha acollit el Centre Cultural La Nau amb motiu de la XXI Conferència de les Parts (COP21). Els dos anteriors hi han abordat el paper dels comunicadors i els costos de no actuar davant del canvi climàtic.
 

Data d'actualització: 30 de de novembre de 2015 11:57.

Llista de notícies