• Notícies

La Universitat convoca els II Premis Opinió Innovadora dirigits a joves investigadors per a promoure la cultura científica

Logo Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.

La Càtedra de Divulgació de la Ciència UCC+i de la Universitat de València convoca els II Premis Opinió Innovadora, en col·laboració amb el diari Las Provincias, en el marc de les Jornades d’Investigació 2012/2013, les quals se celebraran entre el 13 i el 15 de febrer en la Facultat de Medicina i Odontologia, i el suport de la Fundació Espanyola de Ciència i Tecnologia (FECYT) del Ministeri d’Economia i Competitivitat. L’objectiu d’aquesta convocatòria és impulsar les habilitats comunicatives dels investigadors, com també la seua implicació en la transferència de coneixements a la societat a través dels mitjans de comunicació impresos.

Alhora, es pretén afavorir l’aproximació dels mitjans a la comunitat científica i fomentar la cultura científica en la societat valenciana.

Aquests II Premis Opinió Innovadora estan integrats per dues categories: a) de ciències socials i de l’educació i humanitats i b) de ciències bàsiques, ciències de la salut, enginyeries i arquitectures. A més de la temàtica, els articles hauran d’estar connectats amb l’actualitat. Tindran una extensió màxima de 700 paraules i podran estar escrits en valencià o castellà. El guardó per a cadascuna de les modalitats consisteix en 200 euros i la seua publicació al diari Las Provincias.

Segons les bases del concurs, s’hi poden presentar, amb un sol article, investigadors predoctorals, postdoctorals, vinculats a projectes d’investigació de tot l’estat espanyol, tant en Organismes Públics d’Investigació (OPI) com en universitats públiques i privades.

Els textos que opten a aquests guardons s’hauran d’enviar per correu electrònic a l’adreça: cdciencia@uv.es, juntament amb les dades identificatives de l’autor (nom, DNI, adreça, telèfon, correu electrònic) i la modalitat en la qual concursen. Per últim, el termini per a presentar els treballs finalitza el 12 de febrer de 2013 a les 15.00h, ja que el jurat, format per experts de la Universitat de València i el diari Las Provincias, donarà a conèixer el veredicte dels II Premis Opinió Innovadora el 15 de febrer a la Facultat de Medicina i Odontologia, abans de la cloenda de les Jornades d’Investigació 2012/2013.

Les bases i més informació: www.uv.es/cdciencia.

Data d'actualització: 16 de de gener de 2013 15:17.

Llista de notícies
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies