La Universitat organitza sessions de recepció d’estudiants Erasmus i del Programa Internacional

Una sessió de benvinguda d'un any anterior.

La Universitat de València dóna la benvinguda als estudiants de mobilitat estrangers (del Programa Erasmus i del Programa Internacional), que s’incorporen en el segon semestre acadèmic. Les sessions estan programades els dies 28, 29 i 30 de gener en els tres campus de la Universitat de València.

La iniciativa té com a finalitat registrar l’arribada dels estudiants d’intercanvi i donar-los a conèixer les infraestructures, instal·lacions i serveis dels quals poden gaudir durant la seua estada. Les sessions estan organitzades pel Vicerectorat i el Servei de Relacions Internacionals i Cooperació. Participen el Servei de Política Lingüística, el Servei d´Esports i el Servei de Biblioteques i Documentació entre d´altres.
 
Es realitzen tres dies de recepció d’acord amb la següent distribució i calendari:
Estudiants de Programa Internacional:
Data: 28 de Gener
Hora: 11:30
Lloc: Saló d’Actes del Rectorat
Adreça: Avinguda Blasco Ibáñez, 13
 
Estudiants Erasmus que venen a estudiar al Campus de Blasco Ibáñez o al Campus de Burjassot-Paterna:
Data: 29 de Gener
Hora: 11:30
Lloc: Saló d’Actes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació
Adreça: Avinguda Blasco Ibáñez, 32 - planta baixa
 
Estudiants Erasmus que venen a estudiar al Campus dels Tarongers:
Data: 30 de Gener
Hora: 11:30
Lloc: Saló d´Actes de la Biblioteca del Campus de Tarongers
Adreça: Avinguda dels Tarongers, sense número
 
D’altra banda, algunes facultats també organitzen sessions de benvinguda per als estudiants que es matriculen en les seues titulacions. 
 
Una vegada més, la Universitat de València continua sent líder en la participació del programa Erasmus. Així, segons els últims resultats publicats per la Unió Europea, és la segona universitat a nivell europeu en rebre estudiants Erasmus. 
 
L´estudiantat procedeix de tots els països europeus que participen en el programa Erasmus. Alemanya, Itàlia, França i Regne Unit són els quatre països amb major procedència d´estudiants a la Universitat de València.
 
Més informació en:
http://www.uv.es/uvweb/universitat/ca/relacions-internacionals/relacions-internacionals/programa-erasmus-estudis/incoming/estudiants-admesos-1285846947836.html
 
http://www.uv.es/uvweb/universitat/ca/relacions-internacionals/relacions-internacionals/programes-internacionals/incoming/estudiants-admesos-1285847262706.html
 
 
 

Data d'actualització: 27 de de gener de 2015 09:15.

Llista de notícies