La Universitat de València rep el premi Fer Comarca 2012 de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida

Logo de l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida.

La Universitat de València ha rebut el premi Fer Comarca 2012 de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA), aquest divendres en el sopar anual de l’Institut. Enguany la Junta Directiva, amb les instruccions de l’Assemblea General de l’Institut, ha atorgat el premi a la Universitat per la seua aposta de mantindre en la comarca la Diplomatura de Ciències Experimentals i el Grau de Mestre en Educació Infantil. A més, la UV ha creat el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, que pretén connectar millor la universitat amb els centres d’estudi comarcals.

El sopar anual tingué lloc en el restaurant Font Jordana d’Agullent i el premi consisteix en una escultura de l’artista albaidí Josep Sanjuan.

El sopar va ser un reflexe de les receptes de la secció gastronòmica del Calendari de Festes, Tradicions i Gastronomia de l’IEVA, dedicat l’any 2012 a la cuina francesa, de manera que el menú trindrà profundes ressonàncies gal·les. La vetlada va servir també per presentar el nou llibre de l’associació: “Enric Valor: lingüista, novel·liste i rondaller”, un volum que recull la jornada dedicada a l’escriptor que va tindre lloc a Agullent, i altres treballs relacionats amb Valor.

Amb el premi Fer Comarca, l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida vol testimoniar i agrair el treball que persones i entitats fan en favor de la cultura, en el sentit més ampli de la paraula, i de la Vall d’Albaida.
 

Data d'actualització: 25 de de febrer de 2012 08:00.

Llista de notícies