El Vicerectorat d'Investigació publica el catàleg on-line de patents de la Universitat

Imatge d'un investigador.

El Vicerectorat d'Investigació i Política Científica, a través de l’Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació (OTRI), acaba de fer públic, on-line, el Catàleg de Patents de la Universitat de València. En aquest instrument es recullen diferents tecnologies disponibles per a llicenciar, classificades per àmbits d’aplicació. Aquest Catàleg es una recopilació de les patents amb major potencial de transferència dins del conjunt total del que disposa la Universitat.

La publicació s’actualitza bimestralment i es pot consultar a la pàgina web de l’ OTRI (http://www.otriuv.es/valenciano/oferta/), en l’apartat ‘Patents disponibles per a Llicenciar’.
En aquesta pàgina també es pot trobar l’enllaç a altres catàlegs que contenen Oferta Científica i Tecnològica de la Universitat en alguns sectors.

Les sol·licituds i la internacionalització de patents, les llicències signades, les spin-off creades, etc. són indicadors cada vegada més significatius a l’hora de qualificar l’excel•lència de les universitats així com en l’assignació de recursos en el pla de finançament de les mateixes. Per açò és important que els professors s’animen a comunicar els seus resultats d’investigació, i a protegir omplint el formulari de l’adreça http://www.otriuv.es/Documentos/Web/SP_UVEG.doc

Data d'actualització: 30 de de maig de 2011 08:02.

Llista de notícies